Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περνάει η Χριστίνα Βραχάλη η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του RealNews που κυκλοφορεί, θα γίνει για πρώτη φορά μαμά τον Δεκέμβριο!

Η γνωστή δημοσιογράφος και αθλητικογράφος του Open δέχτηκε με χαρά και συγκίνηση την αναπάντεχη εγκυμοσύνη και δηλώνει έτοιμη για το νέο αυτό κεφάλαιο στη ζωή της.

Παρόλο που η ίδια και ο πατέρας του παιδιού έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, οι δυο τους δέχτηκαν με χαρά τα νέα. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστη επικοινωνία, όπως και με καλές σχέσεις έληξε και η σχέση τους, και είναι πανευτυχείς που θα γίνουν γονείς.

Ελάχιστοι άνθρωποι από το περιβάλλον της δημοσιογράφου γνώριζαν τα ευχάριστα, όπως η αδερφή της και γνωστή στιχουργός, Έλενα Βραχάλη, με τους δύο μέλλοντες γονείς να διατηρούν χαμηλό προφίλ καθώς ο πρώην σύντροφός της δε βρίσκεται στο χώρο.

Η Χριστίνα Βραχάλη διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όλα κυλούν ομαλά με τις πληροφορίες να δίνουν και το φύλο του μωρού το οποίο θα είναι κορίτσι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα η Βραχάλη δήλωνε πως δεν είχε στο μυαλό της στο άμεσο μέλλον να γίνει μητέρα. Η ζωή ωστόσο φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια!

Όλες οι ειδήσεις

Ατζούν: Τινάζεται στον αέρα η νέα του παραγωγή για τον ΣΚΑΪ

Ο γιατρός – ALPHA: Κάνει κόλαση τη ζωή του Μαρκουλάκη για να μην καταστραφεί

Ο Τάσος Αρνιακός δεν αφήνει περιθώρια για την «Ξηρή καταιγίδα» ούτε την Κυριακή (27/8)!