Ο Πέτρος Κουσουλός όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό αποχωρεί από το πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη και το Αλήθειες με τη Ζήνα με τον γνωστό δημοσιογράφο να ψάχνει το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Σύμφωνα με τη RealNews που κυκλοφορεί, στενό μαρκάρισμα στον δημοσιογράφο κάνει ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος του έχει καταθέσει δύο προτάσεις: είτε να κάνει τη δική του εκπομπή στο Open είτε να βρεθεί στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου και το Super Κατερίνα στον Alpha.

Ακόμη ωστόσο δεν έχει επέλθει κάποια συμφωνία καθώς υπάρχουν αρκετά «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις τους. Συγκεκριμένα ο Κοκλώνης θέλει ο Κουσουλός να ξεκινήσει στο πλευρό της Καινούργιου και στη συνέχεια να συζητήσουν τη δική του εκπομπή. Από την πλευρά του όμως ο Πέτρος Κουσουλός θέλει εγγυήσεις για τη δική του εκπομπή στο Open πριν δώσει τα χέρια.

Το θέμα περιπλέκεται ακόμη παραπάνω καθώς για την εν λόγω εκπομπή, λόγω ενημερωτικού περιεχομένου, τις αποφάσεις θα τις πάρει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ο οποίος ακόμη δεν έχει δώσει το πράσινο φως. Τελικές αποφάσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Όλες οι ειδήσεις

Ατζούν: Τινάζεται στον αέρα η νέα του παραγωγή για τον ΣΚΑΪ

Ο γιατρός – ALPHA: Κάνει κόλαση τη ζωή του Μαρκουλάκη για να μην καταστραφεί

Ο Τάσος Αρνιακός δεν αφήνει περιθώρια για την «Ξηρή καταιγίδα» ούτε την Κυριακή (27/8)!