Με αφορμή το ερώτημα τι θέλουμε από μια εκπομπή, να αρέσει. ή να… βλέπεται και να πουλάει, μπορούν ειδικοί και μη να μιλούν με τις ώρες. Και η «Super Κατερίνα» Καινούργιου έχει κάθε λόγο να έχει φύγει για τις διακοπές της χαρούμενη, αν και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα σκεφτεί στο μεταξύ και μερικές αλλαγές για τη νέα σεζόν… Πάντως, κάνοντας «ταμείο», έμειναν ικανοποιημένοι και αυτή και το κανάλι της, ο ALPHA, όπου μετακόμισε, έχοντας αναδειχτεί στο ΟΡΕΝ.

Πιο συγκεκριμένα, στις γυναίκες η εκπομπή είχε πολλή πέραση. Οι γυναίκες ηλικίας 18-54 ετών έδωσαν στην εκπομπή ποσοστό 16,5%, ενώ οι γυναίκες ηλικίας 25-44 ετών τής χάρισαν απλόχερα την πρωτιά, με ποσοστό 19,9%. Αυτά έχουν στην τσάντα τους οι παρουσιαστριες της πρωινής ζώνης όταν διαπραγματεύονται με τα κανάλια… Γι’ αυτό και η Φαίη Σκορδά επέμεινε να κάνει αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή κάπου. Και αφού ο ΑΝΤ1 δεν της το εγγυήθηκε, πήγε κι εκείνη και έψαξε άλλου γιατί «πουλάει», καθώς και αυτή από τη μεριά της ήταν πρώτη στο δυναμικό κοινό (γυναίκες, άντρες, παιδιά), έστω και με 0,3% διαφορά από την Κατερίνα.

 

Κατερίνα Καινούργιου: Το παραδέχθηκε! Υπήρχε πρόβλημα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο αποφάσισε να παραδεχθεί αυτό που όλοι γνωρίζαμε! Υπήρχε κόντρα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και αν μας ρωτάτε, όχι άδικα! Δεν μπορεί ο ALPHA να βάζει δύο εκπομπές που έχουν κοινό περιεχόμενο να παίζει η μία πίσω από την άλλη! Και μην ακούσουμε την Σταματίνα να λέει «εγώ ήμουν πιο παλιά» γιατί αυτά μόνο στον… στρατό παίζουν πλέον!

Η παρουσιάστρια λοιπόν του ALPHA με αφορμή τα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τον Δημήτρη Παπανώτα, συμβούλεψε την πρώην πλέον παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, να μην ξεκατινιάζεται στον αέρα και να φροντίζει μόνη της να λύνει τις διαφορές της.

«Την πάτησε η Ιωάννα γιατί είναι το ίδιο που είχε γίνει παλιά και με εμάς. Λέει δεν το έχω δει το απόσπασμα, αλλά μου μετέφεραν. Αχ βρε Ιωάννα μου την έχω πατήσει κι εγώ έτσι στο παρελθόν και πια το έχω σταματήσει αυτό το… χόμπι. Πρέπει να το δεις γιατί στα μεταφέρουν αλλιώς» είπε η ξανθιά παρουσιάστρια.

«Όλα δεν λύνονται με απάντηση μέσα από τις εκπομπές. Εγώ τουλάχιστον με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν κάτι λέγαμε και με την Σταματίνα και με την Μαίρη Παλιαλέξη και με τον Δημήτρη Παπανώτα και με τον Θέμη Μάλλη, παίρναμε τηλέφωνο και το λύναμε όταν υπήρχε πρόβλημα. Δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα» ενώ στο τέλος επισήμανε ότι προφανώς κάποιοι τα μεταφέρουν λάθος στην Ιωάννα.