Η Κατερίνα Καινούργιου επιτέλους αποφάσισε να παραδεχθεί αυτό που όλοι γνωρίζαμε! Υπήρχε κόντρα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και αν μας ρωτάτε, όχι άδικα! Δεν μπορεί ο ALPHA να βάζει δύο εκπομπές που έχουν κοινό περιεχόμενο να παίζει η μία πίσω από την άλλη! Και μην ακούσουμε την Σταματίνα να λέει «εγώ ήμουν πιο παλιά» γιατί αυτά μόνο στον… στρατό παίζουν πλέον!

Η παρουσιάστρια λοιπόν του ALPHA με αφορμή τα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τον Δημήτρη Παπανώτα, συμβούλεψε την πρώην πλέον παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, να μην ξεκατινιάζεται στον αέρα και να φροντίζει μόνη της να λύνει τις διαφορές της.

«Την πάτησε η Ιωάννα γιατί είναι το ίδιο που είχε γίνει παλιά και με εμάς. Λέει δεν το έχω δει το απόσπασμα, αλλά μου μετέφεραν. Αχ βρε Ιωάννα μου την έχω πατήσει κι εγώ έτσι στο παρελθόν και πια το έχω σταματήσει αυτό το… χόμπι. Πρέπει να το δεις γιατί στα μεταφέρουν αλλιώς» είπε η ξανθιά παρουσιάστρια.

«Όλα δεν λύνονται με απάντηση μέσα από τις εκπομπές. Εγώ τουλάχιστον με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν κάτι λέγαμε και με την Σταματίνα και με την Μαίρη Παλιαλέξη και με τον Δημήτρη Παπανώτα και με τον Θέμη Μάλλη, παίρναμε τηλέφωνο και το λύναμε όταν υπήρχε πρόβλημα. Δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα» ενώ στο τέλος επισήμανε ότι προφανώς κάποιοι τα μεταφέρουν λάθος στην Ιωάννα.

Πάντως μερικές μέρες πριν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί για τη φημολογούμενη κόντρα με την Κατερίνα Καινούριου. Και καμία σχέση δεν είχε αυτά που είπε τότε με τα όσα είπε η Κατερίνα.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου, την είδα πολύ χαλαρή, πολύ ωραία ντυμένη. Την ώρα που ήρθε η Κατερίνα για δηλώσεις κι εγώ μόλις είχα πάει, με είδε και μου λέει θες να κάνουμε μαζί δηλώσεις και της λέω εννοείται και φωτογραφηθήκαμε και μαζί. Κι έτσι, σταματήσαμε να τροφοδοτούμε έναν αστικό μύθο ότι είχαμε κάποια κόντρα μεταξύ μας όταν ήρθε στον Alpha. Γιατί να μην αποδομηθούν κάποια πράγματα;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.