Μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές συνήθειες ταυ κοινού είναι η δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς», που μεταδίδεται στο καθημερινό πρόγραμμα του ΜΕGΑ εδώ και τρεις συνεχείς σεζόν.

Παρόλο που η μακροχρόνια προβολή των σίριαλ έχει την τάση να μειώνει τα ποσοστά τηλεθέασης, στη συγκεκριμένη περίπτωση συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν τις ιστορίες και τις ανατρεπτικές εξελίξεις στη ζωή των ηρώων, όπως αυτές εξελίσσονται φέτος, γραμμένες από την ευφάνταστη πένα της Βάνας Δημητρίου.Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «MyTV», ο 4ος κύκλος θεωρείται πλέον βέβαιος και μάλιστα, η απόφαση να πάρει η σειρά το πράσινο φως ελήφθη νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Ωστόσο, αξίζει νη σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Μεγάλο Κανάλι σχετικά με το μέλλον της σειράς.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόθεση των τριών δημιουργών, του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου, είναι να παραμείνουν στο καστ όλοι οι βασικοί ηθοποιοί. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν δώσει ήδη τα χέρια με την παραγωγή και θα βρίσκονται στο καστ ακόμη μία χρονιά.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Λυκούργο και Χρήστο-Η αποκάλυψη της σχέσης με την Αριάδνη φέρνει φασαρίες!

F1 Mercedes W15 2024 και το μονοθέσιο μεταμορφώνεται

Η Μάγισσα: Όσα θα γίνουν στα νέα επεισόδια-Ένας έρωτας γεννιέται-Αδέρφια Σπήλιος και Θεοφανώ