Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA.

Ο νικητής του πρώτου Survivor μπήκε στη… διαδικασία να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Όπως τόνισε ο ίδιος «είχα σκεφτεί πάρα πολύ χαλαρά να ασχοληθώ με την υποκριτική και όπως κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει πιάσει τον εαυτό του, βλέποντας μια ταινία, να λέει ‘α, και γω θα ήθελα να το κάνω’. Όταν βρεθήκαμε τότε μέσα σε μια πολύ δύσκολη συνθήκη με τον Ανδρέα Γεωργίου σε ένα καφέ για να συζητήσουμε για το Τατουάζ, κάποια στιγμή νόμιζα ότι μιλάμε για κάποιον άλλον».

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

«Ήταν τέτοιοι οι ρυθμοί που βίωνα τότε και από την μία έβλεπα να συζητάμε για ένα ρόλο σε ένα σύνολο το οποίο ήταν ήδη επιτυχημένο και από την άλλη να συζητάμε για μένα που σε καμία περίπτωση δεν άφησα τον εαυτό μου να ξεγελαστεί και να μην αντιληφθεί ότι ‘σε αυτό το σύνολο που πάω να εμπλακώ είναι η πρώτη μου φορά χωρίς την όποια παιδεία προσφέρει μια σχολή υποκριτικής’. Πήγαμε στα βαθιά. Υπήρξε όμως και η άλλη πλευρά που ήταν το ένστικτο μου και δουλέψαμε, κάναμε πράγματα μέχρι να βγούμε και θεωρώ ότι ο κόσμος το αγκάλιασε τότε» συμπλήρωσε.

«Είχα δει ότι υπήρξαν αρνητικές κριτικές πριν καν βγει το πρώτο επεισόδιο. Δεν βγήκε όμως ποτέ κανένας Ντάνος να πει, ‘γεια σας είμαι ηθοποιός’. Από την άλλη πρέπει, αν θέλουμε να μιλάμε για κάποιον άνθρωπο που τολμάει να κάνει κάτι τέτοιο, να είμαστε λίγο επιεικείς γιατί είναι ένας χώρος που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εμπλέκονται άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον χώρο της υποκριτικής και έχουν ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ και την παρουσίαση» υπογράμμισε σε άλλο σημείο.

«Προσπαθώ όσο μπορώ να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και θα ήθελα, αν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι να επιλέγουν το όποιο μου βήμα ή το προηγούμενο μου βήμα και έχουν κάτι να μου πουν, τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα αν γνώριζα κάτι, να έρθουν να με βοηθήσουν μέσα από τη συμβουλή τους και όχι με την κριτική τους γιατί είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω σε τι θέση βρέθηκα μετά το παιχνίδι. Είναι εύκολο να κρίνουμε εξ αποστάσεως αλλά σίγουρα, όταν αντιληφθεί κάποιος τη δυσκολία στην οποία βρέθηκα, ίσως και οι ίδιοι άνθρωποι που έκριναν να προτιμούσαν να με βοηθήσουν και όχι να με κρίνουν» πρόσθεσε, ακόμα, ο νικητής του ριάλιτι.

Επιπλέον ο Ντάνος παραδέχθηκε πως αποδέχθηκε τη νέα πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου και θα τον παρακολουθήσουμε σύντομα να εισβάλλει στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Γη της ελιάς» στο MEGA.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Όσα είπε για τη Γη της Ελιάς