Άκρως ανατρεπτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάς, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλυπτικές εξελίξεις.

Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση, ενώ όσα αναμένονται στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμη μεγαλύτερα νούμερα.

Η γη της ελιάς: Αυτή είναι η συγκλονιστική Φαμαγκούστα του Ανδρέα Γεωργίου που έρχεται στο MEGA

Η ιστορία από την Μάνη ήταν όμως μόνο η αρχή καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου παραμένει και σύντομα έρχεται και δεύτερο χτύπημα με την συγκλονιστική Φαμαγκούστα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, το μεγάλο κανάλι αποφάσισε να υποστηρίξει και ένα δεύτερο σίριαλ το οποίο θα παρουσιαστεί με αφορμή την επέτειο των 50 ετών από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο.

Πρόκειται για την συναισθηματική σειρά, Φαμαγκούστα, το σενάριο της οποίας υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και έχει ως επίκεντρο την οικογένεια ενός αγνοούμενου από την εισβολή των τούρκων στην Κύπρο το 1974.

Η σειρά είναι σύγχρονη αλλά και εποχής καθώς διαδραματίζεται στο σήμερα αλλά και στο παρελθόν με αναπαράσταση των μαχών αλλά και της καταστροφής της Αμμοχώστου.

Η Φαμαγκούστα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την τηλεοπτική περίοδο 2023-2024 με ένα επεισόδιο την εβδομάδα.

Όλες οι ειδήσεις 

MEGA: Αυτή την εκπομπή «κλέβει» από τον ΣΚΑΙ – Ονόματα φωτιά

Γιώργος Λιάγκας: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει στον ANT1

Survivor All Star: Εκεί πήγε η Κατερίνα Δαλάκα με το που επέστρεψε στην Ελλάδα