Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού και μίλησε και για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

«Εγώ πάντα από την αρχή το έβλεπα σφαιρικά. Και οι συζητήσεις που κάναμε με τη σύζυγό του είχαν κάτι το υπαρξιακό. Προσπαθώ όσο μπορώ να τη στηρίζω και να προσπαθούμε να το βλέπουμε σφαιρικά. Η Κατερίνα με στήριξε πάρα πολύ γιατί έπεσαν να με φάνε που βγήκα να πω για το ρέικι».

«Εγώ ήμουν εκείνη τη στιγμή και είχα την ψυχραιμία μου ενώ όλοι οι άλλοι που δεν είχαν αυτό το εργαλείο είχαν τρομάξει και είχαν βάλει την πλάτη στον τοίχο».

«Πέφτουν μάσκες όταν υπάρχει ένα τέτοιο συμβάν, όλα αλλάζουν, όλη η σύσταση αλλάζει. Και για τον Δημήτρη ο χρόνος που παίρνει είναι για το καλό του».

«Δεν ρωτάω γιατί ο άνθρωπος νιώθει… τώρα θα με κράξουν πάλι… Αυτός ο άνθρωπος νιώθει αν οι γύρω του τον πιέζουν να συνέλθει γρήγορα για το δικό τους το εγωιστικό το κομμάτι ότι “εγώ θέλω να συνέλθει”. Όχι ρε φίλε, αυτός θα έρθει όποτε γουστάρει!».

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πριν μερικό καιρό στο Action 24 και την εκπομπή«Καλύτερα Αργά» ότι έβλεπε το ταίρι της στο μουσικό σόου να καταρρέει, καθώς είχε όπως είπε, πολύ άγχος συσσωρευμένο. Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός,  ανέφερε, ότι τη στιγμή που έπαθε το επεισόδιο η ίδια πήρε την άδειά του να τον ανακουφίσει με πρακτική ρέικι, που γνωρίζει.

 

Τραϊάνα Ανανία: Δείτε όσα είπε