Η ενημερωτική εκπομπή πριν το «Καλημέρα Ελλάδα». Στροφή στο επιτυχημένο μοντέλο που καθιέρωσε πρώτο το MEGA με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη κάνει οριστικά και αμετάκλητα και ο ΑΝΤ1 (μετά τον ΣΚΑΪ και το Open) σε μια προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος στην πολύ πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Ο λόγος για την εκπομπή που Θα παρουσιάζει από τις 5 έως τις 6 το πρωί ο δημοσιογράφος Γιώργος Γρηγοριάδης. προκειμένου να δίνει πάσα στους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστοσοπούλου οι οποίοι Θα ακολουθούν.

Το προφίλ του εγχειρήματος θα έχει να κάνει κατά βάση με κοινωνικό και αστυνομικό περιεχόμενο, προκειμένου να αποκτήσει συγκεκριμένη ταυτότητα και να διαφοροποιείται, όσο αυτό είναι δυνατόν, από το «Καλημέρα Ελλάδα», το οποίο, με φόντο την προεκλογική χρονιά που έρχεται, θα αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό.

Πάντως, παρά τα όσα ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα, ο μέχρι πρότινος συντελεστής του «Καλημέρα Ελλάδα» θα ολοκληρώνει την παρουσία του μπροστά από τις οθόνες μετά το τέλος της νέας εκπομπής και δεν θα έχει καμία συμμετοχή στη ζώνη 6-10. Βλέπετε, οι αρχικές σκέψεις τον ήθελαν σε ρόλο… μπαλαντέρ δίπλα στους Παπαδάκη – Αναστασοπούλου για την παρουσίαση χρηστικών οικονομικών θεμάτων. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. πέραν των δύο, ουδείς άλλος δημοσιογράφος Θα εμφανίζεται στο πάνελ της εκπομπή, πλην ενός οικονομικού συντάκτη, ο οποίος θα μεταφέρει τις άμεσες εξελίξεις και θα δίνει χρήσιμες συμβουλές στους πολίτες για όσα προκύπτουν σε επίπεδο καθημερινότητας.