Οι μπηχτές του Γιώργου Λιάγκα προς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μπορεί να μην είχαν… ονοματεπώνυμο, αλλά όποιος παρακολουθεί τον τελευταίο καιρό τόσο τα κείμενα όσο και τα λεγόμενα μεταξύ των δύο αντρών θα καταλάβει πανεύκολα, πως η ατμόσφαιρα μεταξύ τους δεν είναι απλά ηλεκτρισμένη αλλά και τοξικά… μολυσμένη!

Οι δύο πάλαι ποτέ φίλοι μοιάζουν να περνούν μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις μεταξύ τους με φόντο πάντα το ρόλο του καθενός στην ελληνική τηλεόραση, που, ας μη γελιόμαστε, δεν είναι δα και η Τσινετσιτά! Μπορεί όλοι να χωρούν αλλά η καριέρα δεν είναι και για όλους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Λιάγκας έχει να αντιμετωπίσει κάμποσα μέτωπα. Μια με τις παρουσιάστριες που δεν σταυρώνει στο πλευρό του (γιατί δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλες), μια με τα ρεπορτάζ… γιαγιάς, μοιάζει να είναι στο στόχαστρο. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει πως ο εν λόγω δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 δεν είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της ελληνικής τηλεόρασης και ιδιαιτέρως ταλαντούχος. Άλλωστε, δεν τον θέλουμε για φίλο αλλά για να μας λέει τα νέα.

Ο Ουγγαρέζος εντωμεταξύ, έχει κουράσει με τα φαντάσματα που τον κυνηγούν! Μία η Ελένη Μενεγάκη δεν τον θέλει, μία η Κατερίνα Καινούργιου που τον κατηγορεί για άσκοπες κόντρες (γκούχου γκούχου) κάπου φτάνει πια.

Ο κόμπος όμως μάλλον έφτασε στο χτένι με τον παρουσιαστή του Πρωινού ο οποίος είπε στη σημερινή (21/9) εκπομπή στον ΑΝΤ1:

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου»

«Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα»

Δείτε τις μπηχτές Λιάγκα

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Στο μοναστήρι ο Νικηφόρος-Γρίφος με την Καλλιόπη και το γάμο του Αστέρη!

Τι «χασάπης» είναι αυτός; Ίσως, το πιο βάναυσο φάουλ στην ιστορία

Η Γη της Ελιάς: Βόμβα-Μαρίνα και Μάνος χωρίζουν-Αυτός είναι ο λόγος!