Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Όλα γκουντ» Γρηγόρης Γκουντάρας φαίνεται ότι κρύβει στο σπίτι του ένα μεγάλο… μυστικό! Ωστόσο η σύζυγός του τον «ξεμπρόστιασε» με μία φωτογραφία και όλοι μάθαμε ότι πρόκειται για μεγαλοπαραγωγό!

Ο Γρηγόρης ανέβασε μία φωτογραφία της συζύγου του, Νάταλι Κάκκαβα, στο Twitter στην οποία φαίνεται να κρατάει ένα καρπούζι με το σχόλιο «Σύζυγος μεγαλοπαραγωγού» ! Το ζευγάρι διατηρεί ένα ζεστό σπίτι στην ανατολική Αττική με κήπο και συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες από τον προσωπικό τους χώρο.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Τι είπε για την Φαίη Σκορδά

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και μάλιστα της έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα. «Θέλω να πω με αγάπη στη Φαίη πως αυτό που κάνει είναι το πιο κρίσιμο βήμα στην καριέρα της. Είναι η πρώτη φορά που κάνει μεταγραφή μόνη της. Μονάδα. Ενώ είναι σχετικά εύκολο να πεις ότι φεύγω από έναν σταθμό και να σταματήσεις μια συνεργασία όταν τα δεδομένα και οι συνθήκες δεν είναι αυτά που θέλεις, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να επιλέξεις τον επόμενο σταθμό που θα εργαστείς έτσι ώστε να μπορέσεις να ανθίσεις και να είσαι σε ένα περιβάλλον που θα σε ευνοεί και θα αισθάνεσαι όμορφα».

«Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και εδώ πρέπει να προσέξει πάρα πολύ γιατί ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ πιεσμένη, όπως επίσης ξέρω πολύ καλά ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει. Την καταλαβαίνω να μην έχει αποφασίσει γιατί σε αυτό το σταυροδρόμι της καριέρας της, που έχω την αίσθηση πως είναι το μεγαλύτερο, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και επιφυλακτική με αυτά που ακούει. Θα ακούσει πολλά γιατί σαφώς και την θέλουν δύο και τρεις σταθμοί αλλά η ίδια πρέπει με την εμπειρία τόσων ετών να τα σταθμίσει και να δει ποια είναι τα πραγματικά χαρακτηριστικά που θα της δημιουργήσουν το πεδίο ώστε να λειτουργήσει σωστά και έτσι όπως μόνο αυτή ξέρει. Αυτό έχω να της πω με αγάπη», είπε ο παρουσιαστής.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι  είχε συμβόλαιο συνεργασίας 1 + 1 χρόνο με τον ΣΚΑΪ με την option της ανανέωσης να είναι στη διακριτική ευχέρεια του τηλεοπτικού σταθμού. Ωστόσο λόγω των χαμηλών πτήσεων στα νούμερα των εκπομπών, τόσο του Όλα Γκουντ όσο και του Big Brother, η συνεργασία δεν θα συνεχιστεί.