Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η Κυριακή (12/6) για την Νάταλι Κάκκαβα αφού η νεαρή παρουσιάστρια είχε τα γενέθλιά της και ο σύζυγός της Γρηγόρης Γκουντάρας της επιφύλασσε μία ιδιαίτερη έκπληξη!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ και οι συνεργάτες τους, της είχαν ετοιμάσει έκπληξη στο πλατό. Συγκινημένη η παρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία της και αντάλλαξε ένα γλυκό φιλί με τον σύζυγό της.

«Η μόνη ευχή που έχω να δώσω για μένα στην παρούσα φάση είναι η επόμενη χρονιά να μη μου πάρει τίποτα απ’ όλα όσα έχω αυτή της στιγμή. Σ’ αγαπώ πολύ», είπε συγκινημένη η Ναταλί Κάκκαβα στον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Στη συνέχεια προβλήθηκε κι ένα αφιερωματικό βίντεο για τη Ναταλί Κάκκαβα, με την ίδια να ξεσπά σε δάκρυα.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι που μετακινήθηκε πέρσι στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου είχε συμβόλαιο συνεργασίας 1 + 1 χρόνο με την option της ανανέωσης να είναι στη διακριτική ευχέρεια του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου οπότε και στο πλαίσιο αυτό έγινε το ραντεβού καθώς έπρεπε και τυπικά να ενημερωθούν. Η σχέση των δύο παρουσιαστών δεν ήταν και η δυνατή καλύτερη με τον σταθμό εδώ και μήνες και αυτό φυσικά οφείλεται τόσο στα χαμηλά νούμερα που είχαν και στα δύο πρότζεκτς που ανέλαβαν να παρουσιάσουν δηλαδή τον δεύτερο κύκλο του «Big Brother» και τη μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Όλα Γκουντ» όσο και σε κάποιες αστοχίες αναφορικά με τη διαχείριση κάποιων θεμάτων στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.