Με αλλαγές ξεκίνησε η εκπομπή του ΑΝΤ1 Το Πρωινό, αφού η Δούκισσα Νομικού από σήμερα (19/9) θα εμφανίζεται από την αρχή της εκπομπής. Αυτό ακριβώς το γεγονός είναι που επιβεβαιώνει τα όσα έχουμε πει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ΕΔΩ, ότι υπάρχει μεγάλη γκρίνια στον σταθμό για τις επιδόσεις του Γιώργου Λιάγκα στους πίνακες τηλεθέασης.

Και μπορεί ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής να είχε κάνει εξ αρχής κατανοητό προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά και ζωντανά στον αέρα του Πρωινού ότι το μοντέλο και εν δυνάμει παρουσιάστρια, θα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια και όχι από την αρχή της εκπομπής, αλλά αναγκαστικά το παίρνει πίσω!

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της εκπομπής ο ίδιος είχε πει «Επειδή ρωτάνε όλοι. Πες γιατί δεν θα είσαι από την αρχή στην εκπομπή» με την Δούκισσα να απαντά «Γιατί δεν θέλω να σε βλέπω από τις 9:50. Δεν θα το αντέχω. Σήμερα πήγε 11.30; Άλλα είχα συμφωνήσει! Μπορεί αύριο να πάει στις 12, μεθαύριο στη 1 παρά…». Άρα προφανώς και είχε μείνει ένα ανοιχτό… παράθυρο.

Προφανώς το κανάλι βρίσκεται στο στάδιο του «τι και ποιος φταίει» γι αυτό και προχωρά σε διαφόρων ειδών… ραδιουργίες προκειμένου να στρώσει τόσο η ροή όσο και τα νούμερα της AGB.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ΑΝΤ1 είναι σε κατάσταση… συναγερμού και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με όλους τους ιθύνοντες να ρίχνουν στο τραπέζι προτάσεις και συνταγές για να γίνει η ανατροπή και να έρθει η πρωτιά!

Ωστόσο, ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει αν αυτή είναι και η μοναδική αλλαγή που έχουν στα σκαριά οι υπεύθυνοι προγραμματισμού ή αν πρόκειται να προστεθούν επιπλέον άτομα στο πάνελ, όπως για παράδειγμα η εύκολη λύση των πρώην παικτών ριάλιτι, που πολλές φορές αποδεικνύονται «από μηχανής Θεοί». Μένει να δούμε πώς θα κυλήσει η εβδομάδα και αν θα υπάρξουν νέες ανατροπές!


Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Η Ηρώ ζητά συνδιαλλαγή απο τον Ισίδωρο για την δίκη της Αθηνάς -Εν ψυχρώ εκτέλεση της Βιολέτας

Viral: Κύπριος τραγουδάει Αργυρό σε καμήλες και αυτές χορεύουν

Σασμός: Ο Αντώνης καταστρώνει κρυφό σχέδιο για να σιγουρευτεί ότι η Καλλιόπη σκότωσε τον Άγγελο