Για γκεστ-αστραπή επέστρεψε η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM. Η κριτής, η οποία προκάλεσε αίσθηση στη φάση των οντισιόν και κλήθηκε να επιστρέψει, θα μετάσχει ως γκεστ κριτής σε δύο επεισόδια που θα προβληθούν τον Δεκέμβριο, ενώ δεν θα είναι παρούσα στον τελικό.

Η Σοφία επιστρέφει έχοντας πάντα την αυθεντικότητά της στο GNTM και μίλησε στο Breakfast@Star για την επιστροφή της αλλά και για τον πρώην σύντροφό της, Ζαχαρία.

«Είμαι περήφανη για τα κορίτσια του GNTM. Νιώθω σαν μάνα που βλέπω τα μωρά μου που έφτασαν και τα κατάφεραν. Ο μόνος λόγος που επέστρεψα, είναι για αυτές», ανέφερε στην αρχή η Σοφία Χατζηπαντελή για την επανένταξή της στην ομάδα του ριάλιτι μόδας του Star.
«Είμαι ενθουσιασμένη και περήφανη. Οι γονείς μου από μικρή μού έλεγαν να είσαι ό,τι θέλεις να είσαι. Αρκεί να είμαι καλή και αυθεντική. Είμαι αυθεντική, όπως οι περισσότεροι Έλληνες και Κύπριοι. Είμαι περήφανη που εκπροσωπώ την Κύπρο».
Επιπλέον το γνωστό μοντέλο ανέφερε ότι χώρισε με τον πρώην πια σύντροφό της. «Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και υποστηρικτικός. Είμαι 25χρονών, όμως, και ποτέ μου δεν θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου».
«Νόμιζα ότι ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο – το λέω με αγάπη – οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου» είπε γεμάτη… ειλικρίνεια.