Η Μάγισσα: Οι Άγριες Μέλισσες ξανατσιμπάνε στον ΑΝΤ1– Η δημιουργική ομάδα των Άγριων Μελισσών, οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκοβάλης αλλά και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, έχουν ήδη βάλει τα θεμέλια της νέας τους σειράς που φέρει τον τίτλο Η Μάγισσα.

Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ εποχής, γεμάτο με έντονο μυστήριο, σασπένς, ξόρκια αλλά και έρωτες, που εξελίσσεται λίγο πριν την έναρξη της Ελληινικής Επανάστασης στη Μάνη. Η παραγωγή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ 1 από τον Ιανουάριο του 2023 και θα προβάλλεται δύο φορέs την εβδομάδα. Μαλιστα, η παραγωγή έχει ήδη βρει τους χώρους στη Βάθεια της Mάvnς όπου θα πραγματοποιηθεί ενα μέρος των γυρισμάτων τα οποια θα ξεκινήσουν στις αρχές Δεκεμβρίου. Μάλιστα, για τις ανάγκες της σειράς θα στηθεί ένα σκηνικό γιο να εξυπηρετεί τις λήψεις στον Πύργο όπου θα ζουν οι κεντρικοί χαρακτήρες. Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατάει η Έλλη Τρίγγου, ενώ τους υπόλοιπους κεντρικούς ήρωες θα υποδυθούν ο Γιώργος Γάλλος, ο Νίκος Ψαρράς η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Αναστασης Ροϊλός.

Η υπόθεση
Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δύο οικογενειών έχει φουντώσει για τα καλά λόγω μιας βεντέτας που υπάρχει ανάμεσά τους. Ωστόσο ο περίγυρός τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από τον μεγαλύτερο σκοπό, που είναι η Επανάσταση. Οι δύο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας θάβεται ζωντανός!

Δεν τα κατάφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς – Δεν έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και άλλοι δύο βασικοί!

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν σε γκρεμό-Αυτός τους έκοψε τα φρένα