Η πασίγνωστη για τη διεθνή της καριέρα, Σοφία Χατζηπαντελή την οποία γνωρίσαμε ουσιαστικά σαν guest κριτή κατά τη διάρκεια των audition του GNTM5 επιστρέφει στο διαγωνισμό μόδας του Star.

Η Σοφία δείχνει το δρόμο της αποδοχής της διαφορετικότητας αφού έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της τέλειας ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά, φυσικά, εντυπωσιακά φρύδια της.

Και φυσικά ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση στην κυριολεξία στα πρώτα επεισόδια του GNTM. Ωστόσο δεν την ευχαριστηθήκαμε πολύ αφού το διάστημα που εμφανίστηκε ήταν λίγο λόγω του απαιτητικού προγράμματός της.

Τώρα όμως, που τα νούμερα βλέπουν πάτωμα, οι υπεύθυνοι έδωσαν κάτι παραπάνω γιατί ο νιος είναι… λεβέντης και το μοντέλο επανέρχεται για να ανεβάσει τη θέση του ριάλιτι μόδας στους πίνακες της τηλεθέασης.

Όπως αναφέρθηκε σήμερα στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast @Star» η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει στο GNTM αφού τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και θα την δούμε στα επόμενα επεισόδια. Μάλιστα, η ίδια θα φωτογραφηθεί μαζί με τις διαγωνιζόμενες σε ένα πλατό με αέρα εξωτερικού.

Το μοντέλο όμως θα κρατήσει διπλό ρόλο αφού θα βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή, όπου μαζί με την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου θα αποφασίζουν ποια κοπέλα θα αποχωρεί.

 

GNTM5: Δείτε το βίντεο από το Breakfast@Star