Η μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5 έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα και όλοι οι πρωταγωνιστές του σόου μόδας ανυπομονούν! Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό μόδας της Ελλάδας που επιστρέφει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2022-2023 στην οθόνη του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Το trailer που έχει ήδη βγει στη δημοσιότητα μας έδωσε μία γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί αφού σε αυτό απολαμβάνουμε την επιστροφή της Βίκυς Καγιά αλλά και τον  Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα, τη guest κριτή στις audition Σοφία Χατζηπαντελή, τη hostess Έλενα Γαλύφα, τη model instructor Mary Vitinaros, τον νέο coach Χρήστο Μπίρμπα.

Ωστόσο οι μεγάλες πρωταγωνίστριες είναι οι διαγωνιζόμενες ή αλλιώς τα εκκολαπτόμενα μοντέλα που φέτος θα είναι από 18 έως 88 ετών.

Τι είπε η Βίκυ Καγιά για τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Ένα όνομα, μια ιστορία. Δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Το CNN τής κάνει αφιερώματα. Είναι μια γυναίκα που έφτιαξε την καριέρα της μέσα σε όλο αυτό το diversity που επικρατεί στην Αμερική και είναι πολύ πιο έντονο από ότι στην Ευρώπη και κατάφερε με τα φρύδια να γίνει star. Εμείς τι έχουμε να πούμε για αυτό; Τίποτα. Φυσικά και οι Έλληνες είναι έτοιμοι για τα πρωτοποριακά. Γιατί; Τι είμαστε;» δήλωσε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».
Για τη συνύπαρξή τους τηλεοπτικά στο GNTM, η Καγιά εξομολογήθηκε on camera: «Βγήκανε μαχαίρια, βγήκανε ψαλίδια, βγήκανε πιρούνια. Έγινε χαμός. Μετά αγκαλιαζόμασταν. Έτσι είναι η μόδα».
Αλλά και ο Γιώργος Καράβας είναι στη φάση της πυρετώδους προετοιμασίας. Μάλιστα ο νέος κριτής μάλλον κοιμάται στα στούντιο αφού στέλνει πολύ πρωινές καλημέρες από τα παρασκήνια του σόου!

Από την άλλη, ο Τάσος Σοφρωνίου έρχεται σε επαφή με τους διαδικτυακούς του φίλους και φίλες ενώ φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την επιστροφή του!