Το « Greece’s Next Τορ Model» ή αλλιώς GNTM 5 ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας και ομορφιάς, επιστρέφει μέσα στον Σεπτέμβριο στην οθόνη του STAR, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, στον πέμπτο κύκλο η κριτική επιτροπή αποτελείται από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα, ενώ πολλά πρόσωπα θα συμμετέχουν σε διάφορες φάσεις του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα, οι παραπάνω και η Σοφία Χατζηπαντελή, ούσα γκεστ κριτής, ολοκλήρωσαν τη διαδικασία των οντισιόν, αναζητώντας εκείνες που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, φυσική ομορφιά που δεν εξασθενεί ποτέ και διάθεση να εξελιχθούν. Η ‘Ελενα Γαλύφα, ως οικοδέσποινα, ήταν εκείνη που υποδέχθηκε τις υποψήφιες, λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή. Το κορυφαίο μοντέλο Μαίρη Βιτινάρος θα είναι η εκπαιδεύτρια μοντέλων του «GNTM 5» και με την εκρηκτική της παρουσία Θα βάλει «φωτιά». Ο Χρήστος Μπίρμπας, ο οποίος ανήκει στη νέα γενιά του ελληνικού, ανδρικού μόντελινγκ και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές, είναι ο νέος κόουτς του διαγωνισμού. Η συνέχεια επί της οθόνης…

GNTM 5: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη πρεμιέρα του Star

Το trailer που έχει ήδη βγει στη δημοσιότητα μας έδωσε μία γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί αφού σε αυτό απολαμβάνουμε την επιστροφή της Βίκυς Καγιά αλλά και τον  Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα, τη guest κριτή στις audition Σοφία Χατζηπαντελή, τη hostess Έλενα Γαλύφα, τη model instructor Mary Vitinaros, τον νέο coach Χρήστο Μπίρμπα.

Τι είπε η Βίκυ Καγιά για τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Ένα όνομα, μια ιστορία. Δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Το CNN τής κάνει αφιερώματα. Είναι μια γυναίκα που έφτιαξε την καριέρα της μέσα σε όλο αυτό το diversity που επικρατεί στην Αμερική και είναι πολύ πιο έντονο από ότι στην Ευρώπη και κατάφερε με τα φρύδια να γίνει star. Εμείς τι έχουμε να πούμε για αυτό; Τίποτα. Φυσικά και οι Έλληνες είναι έτοιμοι για τα πρωτοποριακά. Γιατί; Τι είμαστε;» δήλωσε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».
Για τη συνύπαρξή τους τηλεοπτικά στο GNTM, η Καγιά εξομολογήθηκε on camera: «Βγήκανε μαχαίρια, βγήκανε ψαλίδια, βγήκανε πιρούνια. Έγινε χαμός. Μετά αγκαλιαζόμασταν. Έτσι είναι η μόδα».
Αλλά και ο Γιώργος Καράβας είναι στη φάση της πυρετώδους προετοιμασίας. Μάλιστα ο νέος κριτής μάλλον κοιμάται στα στούντιο αφού στέλνει πολύ πρωινές καλημέρες από τα παρασκήνια του σόου!

 

Όλες οι ειδήσεις

Μία νύχτα του Αυγούστου: Μία γυναικοκτονία που συντάραξε!

Η Microsoft αποκαλύπτει: Τραγούδι της Τζάνετ Τζάκσον «κράσαρε» τα παλιά μοντέλα λάπτοπ!

Η Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου