Ο Γιάγκος Δράκος, κατά κόσμο Χρήστος Πολίτης, έκανε μία σπάνια εμφάνιση αφού εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της πρεμιέρας της νέας ταινίας που συμμετέχει με τίτλο «Broadway».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στις κάμερες για την επανεμφάνισή του μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες.

«Μετά από 47 χρόνια αποχής αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά, διότι μιλώντας μαζί του με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης. Ήταν μια ειδική επιστροφή, εκτιμώντας τον Χρήστο Μασσάλα»!

Και πρόσθεσε: «Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για μένα είναι άθλια, μπάχαλο και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά».

Ο ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός ως Γιάγκος Δράκος στη σειρά του Νίκου Φώσκολου «Η Λάμψη» δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο. Μίλησε για το θάνατο συναδέλφών του τον τελευταίο καιρό ενώ παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει ελληνικές ειδήσεις αλλά φροντίζει να ενημερώνεται μέσα από sites και blogs.
Όσον αφορά τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, ανέφερε: «Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή την απρεπέστατη συμπεριφορά κακοποιητική συμπεριφορά, είμαι στο πλευρό τους, έχουν απόλυτα δίκιο, τις σέβομαι απόλυτα, είναι κυρίες. Όσο για τον άλλον που αποκαλείται βιαστής, αποδείχτηκε και στο δικαστήριο ότι είναι βιαστής, αλλά η δικαιοσύνη φαίνεται ότι είναι υπέρ των ισχυρών. Γι’ αυτό και τον άφησε αμολυτό έξω».

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day στον ALPHA και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.