Γιώργος Παπαδάκης: Ανατροπή με την προβολή του Καλημέρα Ελλάδα-  Όταν τα αναμενόμενα νούμερα δεν έρχονται και το κόστος της εκπομπής είναι υψηλό χωρίς τα προσδοκόμενα έσοδα, ο εκάστοτε τηλεοπτικός σταθμός προχωρά σε κόψιμο της εν λόγω εκπομπής και (ιδεατό σενάριο) απορρόφηση των δημοσιογράφων σε άλλες εκπομπές.

Αυτό το σενάριο επέλεξε και ο τηλεοπτικός σταθμός του ΑΝΤ1 ο οποίος προχωρά στο κόψιμο πασίγνωστης αλλά και πολύ… πρωινής εκπομπής.

Στα σχέδια του ΑΝΤ1 λοιπόν είναι να καταργήσει από την πολύ πρωινή ζώνη του την ενημερωτική εκπομπή του διδύμου Γρηγοριάδη – Πάντου, που έδινε πάσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Η αρχική σκέψη των στελεχών του καναλιού του Αμαρουσίου ήταν να μην υπάρξει καμία αλλαγή όσον αφορά την ώρα έναρξης του «Καλημέρα Ελλάδα», κυρίως για λόγους λειτουργικού κόστους.

ΑΓΟΡΕΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! Νέο Sportime Kids με δώρα κάρτες και αυτοκόλλητα PANINI!

Ωστόσο, τα δεδομένα του ανταγωνισμού αλλό και η κρίσιμη περίοδος που διανύει η χώρα σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο προκάλεσαν μετασχηματισμούς στον κεντρικό σχεδιασμό. Ετσι, η εκπομπή θα ξεκινά στο εξής 15 λεπτά νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 05.45.

Και αυτό πρόκειται να γίνει παρά τις ενστάσεις που είχε διατυπώσει ο Γ. Παπαδάκης από την αρχή κιόλας της σεζόν αναφορικά με το σενάριο να βγαίνουν ο ίδιος και η συμπαρουσιάστριά του νωρίτερα στον τηλεοπτικό αέρα χάριν της προσαρμογής στα δεδομένα των αντίστοιχων προγραμμάτων.

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «φλερτάρει» με τη σειρά

Ολυμπιακός: Ο Ντόι στην Ελλάδα ήταν Αλβανός, στην Αλβανία… Έλληνας – Ποδοσφαιρική η απόφαση για το που θα αγωνιστεί

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν σε γκρεμό-Αυτός τους έκοψε τα φρένα