Η απόκτηση των δικαιωμάτων του Μουντιάλ από τον ΑΝΤ1 έχει επιφέρει τεράστια προβλήματα μέχρι στιγμής στους ιθύνοντες καθώς το ήδη πολύ φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα υπόκειται ήδη αλλαγές.

Αρχικά η έναρξη των Ράδιο Αρβύλα έφερε το προσωρινό τέλος της εκπομπής «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» η οποία ωστόσο θα επιστρέψει ξανά όπως σας έχουμε ήδη γράψει. Ο μεγάλος πονοκέφαλος για το κανάλι όμως είναι η αναδιαμόρφωση του προγράμματος προβολής των σειρών οι οποίες από τι όλα δείχνουν θα «θυσιαστούν» για να μπουν στο πρόγραμμα οι αγώνες του Μουντιάλ και οι παρακείμενες εκπομπές τους.

Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει για το πρόωρο «τέλος» της σειράς «Παγιδευμένοι». Τώρα ήρθε η σειρά της κωμικής σειράς «Ποιος Παπαδόπουλος» με το «Εκτός υπηρεσίας» να ακολουθεί επίσης τον ίδιο δρόμο. Όπως όλα δείχνουν οι σειρές του ΑΝΤ1 θα αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό στα μέσα Νοεμβρίου λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Αρχικά οι σκέψεις για τη συνέχισή τους έδειχναν πως με το τέλος της ποδοσφαιρικής γιορτής θα επέστρεφαν άμεσα οι σειρές. Ωστόσο, κάτι τέτοιο απορρίπτεται και τα σχέδια του καναλιού προγραμματίζουν την επιστροφή των σειρών με το νέο έτος, δηλαδή στις αρχές του 2023.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

Με δεδομένο ότι ο τελικός του Μουντιάλ είναι καθορισμένος στις 18 Δεκεμβρίου, στον ΑΝΤ1 αντί να επιστρέψουν άρον άρον τις ψυχαγωγικές σειρές τις μέρες των εορτών αποφάσισαν να προβάλλουν ένα μικρό recap των σειρών με στόχο να προσελκύσουν και νέο κοινό.

Έτσι, η επιστροφή για το «Ποιος Παπαδόπουλος», τους «Παγιδευμένους» και το «Εκτός υπηρεσίας» προγραμματίζεται περίπου για τις 10 Ιανουαρίου του 2023.

Ποιος Παπαδόπουλος: Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της φοβερής κωμικής σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σμαράγδα Καρύδη: Με αυτό βγαίνει από τα ρούχα της

Μυρτώ Αλικάκη: Από αυτό «πάσχει» η μοναχή Κασσιανή στο Μαύρο Ρόδο

Έρχεται νέο FUEL PASS – Ποιους θα αφορά – Πότε θα δοθεί – Τι συμβαίνει με το πετρέλαιο κίνησης