Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν το κυρίαρχο θέμα της χτεσινής (2/1) ημέρας μιας και όπως ακούστηκε στην  εκπομπή Happy Day του ALPHA και τη δημοσιογράφο, Τίνα Μεσσαροπούλου πήγε «τζάμπα» στο Ντουμπάι.

Ωστόσο η ίδια σήμερα (3/1) ζήτησε συγνώμη.

“Ξεκίνησε μεταξύ σοβαρού και αστείου με ένα σχόλιο – σχολιάζοντας το πώς ο Γιώργος σχολιάζει αυτούς που πάνε στο Ντουμπάι – ωστόσο η αλήθεια είναι και οφείλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ο Γιώργος Λιάγκας πλήρωσε τα πάντα σε αυτό το ταξίδι. Ήταν κάτι που το είχε αποφασίσει, πήγε να συναντήσει τον φίλο του, τον Λάκη που είναι πλοίαρχος στα καράβια. Πήγε στο Κατάρ, εκεί έμεινε. Τα πλήρωσε όλα και τα αεροπορικά εισιτήρια” τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η δημοσιογράφος του “Happy Day” συνέχισε λέγοντας: “Στο Nammos έκλεισε ένα τραπέζι με το όνομά του, την Πρωτοχρονιά. Ωστόσο εκεί έτυχε να βρεθούν παρέα, ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το εστιατόριο εκεί ανήκει σε Έλληνα επιχειρηματία και όπως ήταν αναμενόμενο δεν τους άφησαν να πληρώσουν και ήταν δωρεάν. Ντρέπομαι για αυτό που βλέπω και για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λιάγκα”.

Ο δημοσιογράφος όμως απάντησε και αυτός στα όσα ειπώθηκαν.

«Πρέπει λίγο να επικρατεί μια σοβαρότητα και γι’ αυτό που λέμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Αν κάποιος έμπαινε στο instagram μου θα καταλάβαινε πού και με ποιον έκανα Πρωτοχρονιά και για ποιο λόγο κατέβηκα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μια συνάδελφος είπε χθες μια βλακεία, σήμερα το αποκατέστησε. Οι τίτλοι στις εφημερίδες, όμως, οι οποίοι μένουνε και μπορεί να τις διαβάσει ο οποιοσδήποτε… η συνάδελφος ζήτησε συγγνώμη, οι εφημερίδες θα ζητήσουν συγγνώμη;

Τα δώρα δεν είναι κακό πράγμα και όταν κάποιος σου κάνει ένα δώρο μπορεί να το δεχτείς. Όμως, εγώ στη ζωή μου πραγματικά έχω πάει μία φορά στη ζωή μου ταξίδι, όταν ήμουν καλεσμένος της εκπομπής του Κοκλώνη και πήγαμε στο Μεξικό όπου έδωσα μία συνέντευξη. Ε, δεν θα πλήρωνα και τα έξοδά μου για να δώσω συνέντευξη. Πλήρωσε τα έξοδά μου η εταιρεία παραγωγής του Κοκλώνη. Πληρώνω τα ταξίδια από την τσέπη μου και αδρά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και εξήγησε:

«Πήγα δύο μέρες στο Κατάρ μόνος μου, πλήρωσα κανονικά και τα αεροπορικά και τα ξενοδοχεία και πέρασα ωραία. Ήρθε ο φίλος μου ο κολλητός μου ο Λάκης, ο οποίος δουλεύει αρχιμηχανικός σε αυτό το μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που βλέπετε, επιβιβάστηκα και μία μέρα πήγαμε στο Ντουμπάι. Έμεινα στο κρουαζιερόπλοιο, δεν πλήρωσα. Πήγα και στο Νουμπάι μισή μέρα και συνάντησα φίλους μου και κάθισα μαζί τους και έφαγα. Συγγνώμη που δεν θα δώσω και αναφορά με ποιον θα κάθομαι να φάω. Πάντως το ταξίδι το πλήρωσα κανονικότατα.

Καλή και δεκτή η συγγνώμη, ωστόσο, μη δημιουργείτε εντυπώσεις διότι το διαβάζουν και παιδιά και συγγενείς και μας κολλάει μια ρετσινιά. Αν μη τι άλλο μπορείς να πεις το οτιδήποτε για μένα, αλλά τσαμπατζή δεν μπορείς να με πεις. Αλήθεια σας λέω, πιστέψτε με».

 

«Ντροπή! Χρόνια Πολλά! Εγώ πέρασα πολύ ωραία Πρωτοχρονιά με τον φίλο μου τον Λάκη και Έλληνες ναυτικούς. Πολύ φιλόξενοι και τους ευχαριστώ πάρα πολύ». κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε την απάντηση του και τη συγνώμη της Μεσσαροπούλου

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία προκαλεί «σεισμό»-Σε αυτόν θα δώσει τον «Παράδεισο»

Μαυροπάνος: Η ανοδική πορεία και η μεγάλη ευκαιρία

Γιώργος Λιάγκας: Σάλος με το σχόλιο δημοσιογράφου-Άμα είναι τζαμπουίτα πάει!