Ο ένας εκ των τριών παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα, Γιάννης Σερβετάς έκανε νωρίτερα μία ανάρτηση μέσω Instagram. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 άφηνε να εννοηθεί ότι δεν θα είναι το βράδυ στην εκπομπή. Και ενώ όλοι υπέθεσαν πως δε θα τα καταφέρει φαίνεται πως τα δεδομένα άλλαξαν.

Όπως έγραψε αρχικά ο παρουσιαστής, έχει ρίγη και πυρετό και περιμένει το τεστ για τον κορονοϊό. Το πρώτο τεστ βγήκε αρνητικό, ωστόσο περιμένει να κάνει ένα ακόμη για σιγουριά. Έτσι παρότι δε βρέθηκε στο ραδιόφωνο, τελικά θα δώσει κανονικά το «παρών» το βράδυ της Τετάρτης στο «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Γιάννης Σερβετάς έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram: “Σήμερα δε θα έρθω στο ράδιο(imagine). Κάτι ρίγη, κάτι αδυναμία, κάτι σαν να ανεβάζω πυρετό … θα προσέξω λίγο. Θα διασταυρώσω και τα αποτελέσματα των τεστ (το πρώτο ήταν αρνητικό) και ελπίζω αύριο να είμαι στις επάλξεις και πάλι. Υγ.: Ξενοφώντα Χρόνια σου πολλά. Υγ.1: το βράδυ κανονικά στην Αρβύλα από ότι φαίνεται”.

 

 

Στο μεταξύ η τριμελής πλέον παρέα του Ράδιο Αρβύλα κερδίζει στην τηλεθέαση. Παρά το γεγονός των όσων έχουν συμβεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η σατιρική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη έχει το κοινό με το μέρος του. Μάλιστα παρά το ότι αρκετοί χρήστες των social media καλούσαν σε μποϊκοτάζ της εκπομπής.

Αν και πολλοί πίστευαν ότι μετά την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, το Ράδιο Αρβύλα δεν θα είχε καμία τύχη, ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να συνεχίσει. Μάλιστα το έκανε χωρίς καμία αναφορά στον πρώην συνεργάτη του. Άλλωστε τα είπε όλα στην τελευταία εκπομπή του 2021.