Ο Νικ Τζόνας και η Πριγιάνκα Τσόπρα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ενθουσιασμένοι για το ταξίδι τους ως γονείς.

Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του μωρό , μια κόρη, μέσω παρένθετης μητέρας το Σάββατο 15 Ιανουαρίου. Μάλιστα ανακοίνωσαν τα συναρπαστικά νέα μαζί. Ανέβασαν δηλαδή συντονισμένες αναρτήσεις στο Instagram στις 21 Ιανουαρίου.

«Και οι δύο είναι πραγματικά πρόθυμοι να γίνουν γονείς», είπαν φίλοι του ζευγαριού.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2018, επτά μήνες αφότου άρχισαν να βγαίνουν – είχαν εκφράσει προηγουμένως το ενδιαφέρον να επεκτείνουν την οικογένειά τους.

«Ο Νικ και η Πριγιάνκα ήθελαν ένα μωρό εδώ και αρκετό καιρό», είπε ο φίλος του ζεύγους.

«Αυτή είναι μια ευτυχισμένη στιγμή για όλους. Τα παιδιά είναι σίγουρα έτοιμα για αυτή τη νέα πρόκληση στη ζωή τους. Τώρα είναι η ώρα τους και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο έτοιμοι να μεγαλώσουν ένα παιδί».

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός σκέφτονταν ήδη να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Γι αυτό και αγόρασαν μαζί την έπαυλή τους στο Encino της Καλιφόρνια το 2019. Το ζευγάρι πέρασε μήνες ανακαινίζοντας την κατοικία προκειμένου να υποδεχτούν το μωράκι!

Ο Νικ Τζόνας, γνωρίζοντας ότι το παιδί τους θα γεννηθεί από στιγμή σε στιγμή δημοσίευσε ένα μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την ξεχωριστή για εμάς στιγμή, προκειμένου να αφοσιωθούμε στην οικογένειά μας», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Jonas (@nickjonas)