Ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Ράδιο Αρβύλα», ο Γιάννης Σερβετάς, θα βρεθεί εκτός πλατό. Αιτία, η υγεία του παρουσιαστή αφού όπως έγραψε στο Instagram, δεν νιώθει καλά.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Σερβετάς έκανε τεστ για τον κορονοϊό αλλά αυτό βγήκε αρνητικό.

«Σήμερα δε θα έρθω στο ράδιο. Κάτι ρίγη, κάτι αδυναμία, κάτι σαν να ανεβάζω πυρετό … θα προσέξω λίγο. Θα διασταυρώσω και τα αποτελέσματα των τεστ (το πρώτο ήταν αρνητικό). Και ελπίζω αύριο να είμαι στις επάλξεις και πάλι. Υγ.: Ξενοφώντα Χρόνια σου πολλά» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Στο μεταξύ η τριμελής πλέον παρέα του Ράδιο Αρβύλα κερδίζει στην τηλεθέαση. Παρά το γεγονός των όσων έχουν συμβεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η σατιρική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη έχει το κοινό με το μέρος του. Μάλιστα παρά το ότι αρκετοί χρήστες των social media καλούσαν σε μποϊκοτάζ της εκπομπής.

Αν και πολλοί πίστευαν ότι μετά την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, το Ράδιο Αρβύλα δεν θα είχε καμία τύχη, ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να συνεχίσει. Μάλιστα το έκανε χωρίς καμία αναφορά στον πρώην συνεργάτη του. Άλλωστε τα είπε όλα στην τελευταία εκπομπή του 2021.

Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα υπήρξε μια στιγμή, κατά την οποία ο Αντώνης Κανάκης σοβάρεψε και θέλησε να μοιραστεί την απορία του με το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Αντώνης Κανάκης, κοίταξε την κάμερα και αναρωτήθηκε γιατί η υπόθεση της 24χρονης η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, έπρεπε να «τρέξει» μετά από πίεση των social media.