Στις 30 του περασμένου μήνα ξεκίνησαν τα γυρίσματα τηs πρωτότυπηs σειράs που εμπνεύστηκε ο κορυφαίos Φοίβος Δεληβοριάς με αφορμή τις εμφανίσειs του στην «Ταράτσα του Φοίβου». Ο στιχουργόs και ερμηνευτήs, λαμβάνονταs σοβαρά υπόψη την απήχηση του κόσμου από τιs παραστάσειs που συνήθιζε να κάνει κάθε καλοκαίρι σε ταράτσεs του κέντρου τηs Αθήναs, αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσει μια σειρά μυθοπλασίας στην ΕΡΤ1 που Θα βασίζεται σε μικρέs ιστορίεs, οι οποίεs Θα συνδέονται μεταξύ τους και φυσικά Θα ποικίλουν ανά εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίεs, τα νούμερα ή αλλιώs τα σενάρια θα αντλούν έμπνευση και από τη «Μάντρα του Αττίκ», την αγαπημένη εκείνη σκηνή των Αθηνών όπου όλα μπορούσαν να συμβούν. Τα γυρίσματα συνεχίζονται με γοργού ρυθμούs σε ένα μαγαζί στον Κεραμεικό, όπου και θα είναι η βάση τηs σειρά ή αλλιώς η σκηνή πάνω στην οποία Θα διαδραματίζονται τα πάντα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν Θα υπάρξουν εξωτερικά γυρίσματα. Αντίθετα, μέροs των γυρισμάτων Θα ολοκληρωθούν και σε εξωτερικούs φυσικούs χώρουs τηs γύρω περιοχήs, θέλονταs έτσι ο δημιουρ-γόs να δώσει στου τηλεθεατέs την αμεσότητα που χαρίζουν οι μουσικοί τού δρόμου. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη έχει ήδη κάτσει 0 έμπειροs Γρηγόρηs Καραντινάκηs και όπωs τονίζουν άνθρωποι τηs παραγωγήs «Αργοναύτεs» που έχουν δει ένα μικρό δείγμα από τα πρώτα γυρίσματα, το αποτέλεσμα δεν Θα εντυπωσιάσει μόνο τους απανταχού θαυμαστέs του Φοίβου και λάτρειs τηs μουσικήs αλλά και όλουs όσουs μεγάλωσαν με σειρέs.

Φοίβος Δεληβοριάς: Ποιοι θα είναι στο πλευρό του

Στουs πρωταγωνιστικούs ρολουs δεν Θα δουμε μόνο τον ίδιο τον τραγουδοποιό. Στο πλευρό του θα είναι οι βραβευμένοι με Χορν, θανάσηs Αλευράs και Μιχάληs Σαράντηs, η εξαιρετική Ελένη Ουζουνίδου αλλά και ο Σπύροs Γραμμένοs.

Ομωs το καστ Θα ανανεώνεται συνεχώs, όπωs παραδέχονται άτομα τηs παραγωγήs. Μεταξύ άλλων, από τη σκηνή τηs σειράs αλλά και από τους δρόμουs όπου θα γίνονται τα γυρίσματα, Θα περάσουν και πολλοί stand up καλλιτέχνεs, που Θα αφήσουν το δικό τουs ξεχωριστό στίγμα στην πρωτότυπη αυτή σειρά τηs δημόσιαs τηλεόρασηs. Αξίζει να αναφέρουμε πως λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο, τα γυρίσματα θα σταματήσουν προκειμένου να ξεκουραστούν ηθοποιοί και συντελεστέs, όμωs όλοι Θα έχουν επιστρέψει στιs Θέσειs του πριν μπει ο Σεπτέμβρηs.