«Φεύγει» απο τον Σασμό και μπαίνει σε μουσικό σόου – Αυτή είναι η πασίγνωστη ηθοποιος! Ο ALPHA για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα, που καλύπτει τις προτιμήσεις όλων των τηλεθεατών. Σε αυτό το πλαίσιο, σχεδιάζει με ιδιαίτερη προσοχή να εντάξει στο πρόγραμμά του ένα καινούργιο σόου μουσικού περιεχομένου. Πρόκειται για το «The Secret Song», το οποίο στη γαλλική τηλεόραση παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας.

Στην ελληνική εκδοχή του θα παρουσιαστεί σαν ένα ξεχωριστό πρότζεκτ αποτελούμενο από οκτώ μοναδικά επεισόδια. Μάλιστα, το καθένα από αυτά πρόκειται να παρουσιάζει ένα διαφορετικό και πολύ αγαπητό πρόσωπο από τον χώρο του θεάματος. Κάποια από τα πρόσωπα που έχουν δεχτεί κρούση και έχουν ανταποκριθεί σε πρώτη φάση είναι η Μαρία Τζομπανάκη που φεύγει για λίγο από τον Σασμό, ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Από εκεί καί πέρα, η ομάδα που στελεχώνει το συγκεκριμένο πρότζεκτ εργάζεται με γοργό ρυθμό για να βρει τις κατάλληλες ιστορίες και κατ’ επέκταση παρέες που θα φιλοξενηθούν στο πλατό του «The Secret Song». Να υπενθυμίσουμε ότι έντεκα διάσημοι καλεσμένοι εμφανίζονται ένας ένας στο πλατό και στήνεται γύρω από αυτούς μία ενδιαφέρουσα έκπληξη που αφορά ένα μυστικό τραγούδι τους. Κάποιο τραγούδι που τους συνδέει και, φυσικά, έχει ξεχωριστή σημασία γι’ αυτούς.

Από την εταιρεία παραγωγής θέλουν πολύ τη Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά κανείς δε γνωρίζει τι θα αποφασίσει η ίδια. Όσο για άλλα πρόσωπα από το δυναμικό του Alpha, προσέγγιση φέρεται να έγινε και στον Νίκο Μάνεση, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά.

Αρχικά υποψήφια ως μόνιμη παρουσιάστρια ήταν η Ναταλία Γερμανού, η οποία όμως είπε γρήγορα το «no»

Δείτε απόσπασμα επεισοδίου από τον Σασμό

Όλες οι ειδήσεις

Ποιος Παπαδόπουλος: Όλοι εναντίον του Αρίστου-Το βρώμικο παρελθόν της Μελίνας βρίσκεται μπροστά της!

Στον «αέρα» το μεγαλύτερο όνομα του Άρη!

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον Άγγελο-Αποφυλακίζεται αλλά η Άννα και ο Δημήτρης τα αλλάζουν όλα