Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος έρχεται με ξεκαρδιστικά επεισόδια! Την ερχόμενη εβδομάδα, ο Αρίστος, ο οποίος παραμένει ακόμα έξαλλος μετά το σκηνικό με τον Γιάννη και τον διοικητή της τροχαίας, έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Γιάννης χρησιμοποιεί το τζιπ του για παράνομες δοσοληψίες… Όλοι όμως, συμπεριλαμβανομένης της Μελίνας, είναι εναντίον του. Για να αποδείξει λοιπόν ότι έχει δίκιο, δείχνει σε όλους το πορτ-μπαγκάζ που έχει απομεινάρια από υλικά οικοδομής.

Ο Γιάννης -που φυσικά την έχει κάνει την στραβή- για να σώσει το τομάρι του λέει ότι αποφάσισε να αναστηλώσει το καμένο τους σπίτι και τώρα ο Αρίστος, αλλά και όλη η οικογένεια, βρίσκονται αναγκασμένοι να συμμετάσχουν στις εργασίες αναστήλωσης που στήνουν στα γρήγορα ο Γιάννης με τον βοήθεια του Θανάση. Κι ενώ ο Αρίστος δεν πρόκειται να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα μέχρι να αποδείξει ότι έχει δίκιο, εκεί στην παλιά γειτονιά του Γιάννη και της Περιστέρας, η Μελίνα θα έχει μια συνάντηση από το όχι και τόσο αθώο παρελθόν της…

Ποιοι θα αποδειχτούν καλύτεροι γονείς στην τηλεοπτική σειρά; Οι Παπαδόπουλοι γίνονται γονείς εναλλάξ και τα μπερδέματα, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους γιους τους, δεν έχουν τελειωμό!

Ποιος Παπαδόπουλος: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Στράτος καρφώνει την Βικτώρια στο Μηνά

Eurovision: Αποσύρθηκαν δύο χώρες – Ποιος είναι ο λόγος;

Άγρια Γη: Ο Γιώργος ανακαλύπτει ακατάλληλη φωτογραφία της Όλγας με τον Γιώργο