Ένα από τα πρότζεκτ που έχει ο Alphaσε πολύ υψηλή θέση για τη νέα χρονιά είναι το Secret Song που αναμένεται να βγει στον αέρα από τα Χριστούγεννα.

Το κανάλι ήθελε αυτό το νέο σόου να μεταδίδεται στην αρχή ανά δύο εβδομάδες ή ένα το μήνα, κάτι σε special event.

Ακόμα πάρθηκε η απόφαση να μην υπάρχει κάποιος μόνιμος παρουσιαστής ή παρουσιάστρια, αλλά κάθε επεισόδιο να υπάρχει και ένας προσκεκλημένος που θα παρουσιάζει.

Ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο… τραπέζι είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, με τον παρουσιαστή να φαίνεται ότι έχει δεχτεί πρόταση.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν τον παρουσιαστή του «Deal» να έχει συζητήσεις με την παραγωγή και εμφανίζεται πολύ θετικός στο να αναμιχθεί στο πρόγραμμα αυτό.

Ακόμα ένα πολύ μεγάλο όνομα που ακούγεται για την παρουσίαση του Secret Song, είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια πέρυσι είχε ακουστεί έντονα για την παρουσίαση του «X-Factor» στο Mega, κάτι που στην πορεία διαψεύστηκε.

Πάντως έχει δηλώσει δημόσια ότι προτιμά την παρουσίαση από τη θέση κριτή σε ένα σόου, όπως άλλωστε έχουμε δει πολλούς συναδέλφους της.

Από την εταιρεία παραγωγής του προγράμματος τη θέλουν πολύ και μένει να δούμε αν η ίδια θα υποκύψει στο «φλερτ».

Secret Song: Πολλά τα «όχι» στην παραγωγή!

Όσο για άλλα πρόσωπα από το δυναμικό του Alpha, προσέγγιση φέρεται να έγινε και στον Νίκο Μάνεση, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά, καθώς δεν επιθυμεί να εμπλακεί με την ψυχαγωγία.

Πάντως υπήρχαν και βλέψεις για μόνιμο παρουσιαστή και στη συγκεκριμένη περίπτωση παρουσιάστρια και αυτή θα ήταν η Ναταλία Γερμανού.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλει είναι να επικεντρωθεί στην εκπομπή της και σε τίποτα άλλο, ειδικά κάτι που έχει κάνει αρκετά στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Γαλλία όπου υπάρχει το πρόγραμμα αυτό, ο Νίκος Αλιάγας είναι ο παρουσιαστής, ο οποίος υποδέχεται διάσημους καλεσμένους και τους παρουσιάζει μια έκπληξη με αγαπημένα  πρόσωπα βασισμένη στο «μυστικό τους τραγούδι».

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε ξεκατίνιασμα με τη Μαρία Αντωνά

Όλα τα νέα της ελληνικής showbiz – Τι τρέχει με Χρήστο Μάστορα;

Εκεί κάνουν διακοπές οι Ελληνίδες celebrities