«Γερά» ονόματα της μουσικής σκηνής της Ελλάδας και δυνατές εκπλήξεις αναμένεται να συνθέσουν το δυναμικό του μουσικού διαγωνισμού «Fame Story» που επιστρέφει στην μικρή οθόνη μέσω Star Channel, παραγωγής της Barking Well Media. Παρουσιαστής ο Νίκος Κοκλώνης.

Το Fame Story που πρόκειται να «βγει στον αέρα» μέσα στον Σεπτέμβριο έχει ήδη προσεγγίσει πολλούς τραγουδιστές. Οπως προκύπτει δύο από τους κριτές θα είναι η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.

Παράλληλα σε προχωρημένες επαφές με την παραγωγή βρίσκεται και ο ράπερ Mente Fuerte, ενώ κρούση έχει δεχθεί και ο τραγουδοποιός Χρήστος Δάντης.

Εξάλλου επαφές έχουν γίνει και με τη Δέσποινα Βανδή, η παρουσία της οποίας όμως στο «Fame Story» θεωρείται δύσκολη να επιτευχθεί, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια θα συμμετάσχει για μία ακόμη σεζόν στο «Just the 2 of Us».

Την ίδια ώρα η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλους καλλιτέχνες προκειμένου να βρεθούν στον μουσικό διαγωνισμό με διαφορετική ιδιότητα, όπως πχ αυτή του δασκάλου. Δύο από αυτούς είναι ο Στέλιος Ρόκκος και Διονύσης Σχοινάς.

Όλες οι ειδήσεις

Αυτός είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός παίρνει περισσότερα χρήματα απο ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Ο παράδεισος των κυριών: Μιράντα και Ντίνος υιοθετούν μωρό!

I’m a Celebrity…Get Me Out of Here: Δύο κριτές έκπληξη-Αυτοί είναι!