Ο παράδεισος των κυριών: Μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη θα παρακολουθήσουμε στο σήριαλ του ALPHA TV, καθώς Μιράντα και Ντίνος γίνονται γονείς!

Ενώ η πυρκαγιά στον «Παράδεισο» προκάλεσε πολλές πληγές στο ζευγάρι, ζώντας την απόλυτη καταστροφή τη μέρα του γάμου τους, θα ακολουθήσει το πιο χαρμόσυνο γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα θα τους δούμε να υιοθετούν ένα παιδί και να ολοκληρώνουν έτσι την ευτυχία της οικογένειάς τους!

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι που έχει πέρασε τα πάνδεινα, είχε χάσει το μωρό του λίγο πριν τον γάμο του, καθώς η Μιράντα, μαθαίνοντας για τον βιασμό και της αδελφής της από τον Χρηστίδη, απέβαλε λόγω του τεράστιου σοκ.

Εν συνεχεία όσες προσπάθειες κι αν έκαναν Ντίνος και Μιράντα για παιδί δεν καρποφόρησαν. Βλέπετε ο βιασμός της από τον αστυνομικό Θανάση Χρηστίδη όταν ήταν νεαρό κορίτσι της προκάλεσε μόνιμα προβλήματα για την ολοκλήρωση μιας νέας εγκυμοσύνης.

Σε κάθε περίπτωση όμως Μιράντα και Ντίνος θέλουν να ολοκληρώσουν την οικογένειά τους. Έτσι το ζευγάρι θα ξεκινήσει άμεσα όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να υιοθετήσει παιδί από κάποιο ίδρυμα, πέραν των προσπαθειών που γίνονται προκειμένου η Μιράντα να μείνει έγκυος.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του B’ κύκλου

https://youtu.be/mJo-xzdPOhE

Όλες οι ειδήσεις

Στην τελική ευθεία για επιθετικό ο Ολυμπιακός – Πρέπει να δηλωθεί στην Ευρωπαϊκή λίστα!

Viral: Ο Μιτρίτσα εκτελεί φάουλ και η μπάλα φεύγει εκτός γηπέδου! – Απίστευτο fail video

Survivor: Βαρύτατες καταγγελίες από πρώην παίκτρια-Έχω υποστεί bullying