Στο podcast του Famagusta ο Αντρέας Γεωργίου με τον Κούλλη Νικολάου αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες για τη σειρά του MEGA που έχει σαρώσει σε τηλεθέαση στο β’ μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Παραδέχτηκαν ότι ο λόγος που έδωσαν αυτόν τον τίτλο στη σειρά (τη φράγκικη λέξη για την Αμμόχωστο) ήταν επειδή φιλοδοξούν να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να γνωρίσουν περισσότεροι άνθρωποι ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας που αγνοούν.

Ο Γεωργίου αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί σε Κύπρο και Ελλάδα. «Γενικά δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια. ‘Ομως για αυτή τη δουλειά, επειδή η πρόθεσή μας είναι καθαρή, πίστευα ότι αυτό θα περάσει και στον κόσμο. Άκουσα σχόλια του τύπου “εκμεταλλεύτηκαν την πόλη μας για να κερδοφορήσουν” ή “κάνουν πολιτική προπαγάνδα”. Για μένα επιτυχία είναι η αίσθηση που άφησε η σειρά στον κόσμο».

Οι δύο συνεργάτες σύμφωνα με το Τηλέραμα, δεν άφησαν ασχολίαστο και το γεγονός ότι κάποιοι στο ίντερνετ έγραψαν κακίες γιο τον Γεωργίου. «Δεν με αγαπά το Twίtter. Λένε ότι δεν έπρεπε να παίξω στη σειρά». Ο Κούλλης Νικολάου όμως τον υπερασπίστηκε, τονίζοντας με ύφος: «Εμένα μου λένε όμως “μην τυχόν και πεθάνει ο Γεωργίου“. Επιβαλλόταν να παίξεις σε αυτή τη σειρά. Έχεις και χρόνια να παίξεις στην τηλεόραση».

Famagusta:  Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νευρικός κλονισμός για την Αμαλία-Γιατί κρύβεται από τον Ντίνο;

Survivor 22/3: Τι κάνουν τα βράδια στο δάσος Σταυρούλα και Περπατάρης;

Ψυχοκόρες: Πέφτει θύμα αποπλάνησης-Την ξεμοναχιάζει και εκείνη σοκάρεται!