Μια ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους της Eurovision έχει ετοιμάσει η ΕΡΤ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 ετών από την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Το νέο θεματικό μουσικό κανάλι ΕUROVISION channel, που κάνει πρεμιέρα σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, και θα είναι διαθέσιμο για τρεις μήνες, αποκλειστικά στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, φιλοδοξεί να γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια για όλους όσοι αγαπούν τον θεσμό.

Το νέο κανάλι, που είναι αφιερωμένο σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα στον κόσμο, θα προσφέρει 24 ώρες το 24ωρο, εφτά ημέρες την εβδομάδα, περιεχόμενο αποκλειστικά για τη Eurovision, με video clips των τραγουδιών και με αναφορά σε όλα τα διαγωνιστικά στοιχεία, καθώς επίσης fillers με ιστορικό ενδιαφέρον, αλλά και διασκεδαστικά κουίζ.

Συγκεκριμένα, μέσα από τις ειδικές θεματικές ζώνες του προγράμματος, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί καθημερινά πλούσιο περιεχόμενο απ’ όλα τα χρόνια του μουσικού θεσμού, για να θυμηθούν οι παλαιότεροι, αλλά και να μάθουν οι νεότεροι.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα του EUROVISION channel περιλαμβάνονται fillers με αφιερωματικό περιεχόμενο που αφορά την πορεία του μουσικού διαγωνισμού, τα ευτράπελα και τις στιγμές που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μας, μέσα από μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή, αλλά και διασκεδαστικά Eurovision quizzes για τον θεσμό, ώστε όλοι οι eurofans να τεστάρουν τις γνώσεις τους.

Στο πλαίσιο της έναρξης του EUROVISION channel, η ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX ενισχύεται και με περιεχόμενο on demand για τον δημοφιλέστερο μουσικό διαγωνισμό.

Συντονιστείτε στο ERTFLIX, για να απολαύσετε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο της Eurovision.

 

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Ζαρίφη τέλος πιο νωρίς-Η Αννίτα Πάνια ο λόγος!

F1 Verstappen Marko: Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις νέα ρεκόρ με μια αδύναμη Mercedes

Famagusta: Καταγγελία για τη σειρά-Τέλος από το MEGA;