Το βλέμμα στραμμένο στο μετεκλογικό τοπίο έχει η διοίκηση της ΕΡΤ, που κάνει σχέδια επί χάρτου για ταν επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληρoφορίες και τις τρέχουσες ισορρoπίες δυνάμεων όπως αναφέρει η Real, αν δεν προκύψει σημαντική ανατροπή στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, ο Κωνσταντίνος Ζούλας, που κατέχει τη θέση του προέδρου από τον Σεπτέμβριο του 2019, αναμένεται να παραμείνει κανονικά στα καθήκοντά του, ανανεώνοντας τη θητεία του στη διοίκηση της ΕΡΤ.

Το πρώτο βήμα θα είναι να προτείνει διευθύνοντα σύμβουλο, καθώς πρόκειται για θέση που μένει κενή εδώ και έναν χρόνο, μετά την παραίτηση του Γιώργου Γαμπρίτσου τον Ιούνιο του 2022. Για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έχει ακουστεί το άνομα του Σπύρου Ζαβιτσάνου, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Nielsen μετά από μακρά θητεία. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι, εκτός από τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, ο Κ. Ζούλας θα προχωρήσει στη σύσταση νέας ομάδας διοίκησης ενώ αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στελεχών.

ΕΡΤ: Τέλος «πριν την ώρα της» πασίγνωστη εκπομπή

Η πετυχημένη καθημερινή απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4», ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη σεζόν με διαφορετική διάρκεια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, η εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου πήρε το… πράσινο φως και για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, αναμένεται να διαφοροποιηθεί η ώρα προβολής της, μιας και θα ξεκινάει στις 16:00 και θα ολοκληρώνεται στις 18:00 αντί για τις 19:00.

Όσον αφορά το φινάλε της φετινής σεζόν, αυτό θα συμβεί είτε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, είτε στις αρχές Ιουλίου ενώ οι οριστικές αποφάσεις για τον προγραμματισμό της επόμενης αναμένεται να παρθούν στο μεσοδιάστημα που θα ακολουθήσει!

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Κοκλώνης: «Στα χέρια του» το 70% του OPEN

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έκανε τον ταμία κι έγινε viral – Οι αντιδράσεις του κόσμου (vid)

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος από τον ALPHA – Αυτή η σειρά παίρνει την θέση της