«Κλεφτές ματιές» στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής Θα ρίχνει το Μέγαρο Μαξίμου τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου, αφού ο αρμόδιος υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, έχει επιφορτιστεί με την εποπτεία των δράσεων και των πρωτοβουλιών του Κωνσταντίνου Ζούλα και του Δ.Σ. όχι μόνο για την αύξηση της τηλεθέασης της κρατικής τηλεόρασης, αλλά και για την παρεμβατικότητά της ενόψει των εθνικών εκλογών.

Βλέπετε, η φετινή σεζόν, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το κομμάτι κόστους – αποτελέσματος, κάθε άλλο παρά ικανοποίησε την πρωθυπουργική αυλή και το Μαξίμου, η οποία ουδέποτε έκρυψε την ανησυχία της, δεδομένης και της προεκλογικής περιόδου που έρχεται. Οι ανακατατάξεις στον ενημερωτικό τομέα, η επένδυση στο ERTnews, καθώς και η απόφαση για μετατροπή της ΕΡΤ1 σε έναν ως επί το πλείστον ψυχαγωγικό τηλεοπτικό πόλο ήταν ακριβώς το αποτέλεσμα των ζυμώσεων μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο, όπως συνομολογούν άπαντες, η καθυστέρηση στην ανακοίνωση της κατάληιμης της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου από τον Τζώνη Καλημέρη στερεί από το Ραδιομέγαρο το συντονιστικο κομμάτι του όλου εγχειρήματος.

Όπως άλλωστε αναφέρουν τα Παραπολιτικά ειδικά η ψυχαγωγία κάθε άλλο παρά προνομιακό πεδίο συνιστά για το σημερινό Δ.Σ. και τον προερχόμενο από τις επάλξεις της πολιτικής Κωνσταντίνο Ζούλα, με αποτέλεσμα μέχρι νεωτέρας να μην υπάρχουν ηχηρές ανακοινώσεις ονομάτων, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται σχετικά με τις εναπομείνασες λύσεις και την ανταγω-νιστικότητα του προϊόντος που θα έχουν τη δυνατότητα να παραγάγουν. Μοναδική όαση μέχρι στιγμής οι πράγματι ριζοσπαστικές αλλαγές που έγιναν στην ενημέρωση με κεντρικό πρόσωπο τον Γιώργο Κουβαρά, οι οποίες ήδη έχουν αποδώσει τηλεοπτικούς καρπούς.