Καινούργια σελίδα με μια σύμπραξη-φωτιά ανοίγει για το Open, που φέρνει ντόμινο εξελίξεων και αλλαγών στον τηλεοπτικό χάρτη.

Όπως αναφέρει η RealNews, την ώρα που τα μεγάλα κανάλια «χτίζουν» μεταξύ τους συμμαχίες, το Open έκλεισε deal με την Barking Well Media, που αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει το σύνολο του ψυχαγωγικού προγράμματος ως εκτέλεση παραγωγής και ως διαχείρηση.

Σε ό,τι αφορά το αντάλλαγμα, αυτό θα είναι η εμπορική εκμετάλλευση όλων των ζωνών, πλην ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών.

Την ίδια στιγμή, με φόντο την έλλειψη ρευστότητας λόγω δυσκολίας κινήσεων κεφαλαίων εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και της απροθυμίας για εκ νέου επένδυση σε ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ο Ιβάν Σαββίδης παραχωρεί τα «κλειδιά» της ψυχαγωγίας στον Νίκο Κοκλώνη και βρίσκει τη λύση που έψαχνε.

Να απαλλαγεί από τη χρηματοδότηση του ψυχαγωγικού προγράμματος, παραμένοντας ιδιοκτήτης του Open χωρίς να χάσει τον έλεγχο της ενημέρωσης.

Από την πλευρά του, ο γνωστός παρουσιαστής επιστρέφει στο κανάλι όχι απλά ως παραγωγός, αλλά με ευρεία συνεργασία, που του δίνει τον έλεγχο σχεδόν στο…70% του τηλεοπτικού χρόνου και μαζί τα έσοδα που θα προκύψουν από τις προγραμματικές επιλογές της ομάδας του.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η πεθερά της Καλλιόπης ανατρέπει τα πάντα στη 3η σεζόν

Προτάθηκε ο Λαΐφης – Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός!

H λίστα που σοκάρει: Mε τόσα χρήματα αποχώρησε ο κάθε παίκτης του Survivor All Star