Εξελίξεις και αλλαγές στο πρόγραμμα αναμένονται στην ΕΡΤ καθώς οι σειρές «Μια νύχτα του Αυγούστου» και «Φλόγα και Άνεμος» ολοκληρώνονται μέσα στον Δεκέμβριο αφήνοντας σημαντικά κενά στην prime time ζώνη.

Το τέλος των δύο σειρών που αποτελούν βαριά χαρτιά στην κρατική τηλεόραση δε θα σημάνει την έναρξη των νέων προγραμματισμένων σειρών οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν με το νέο έτος δημιουργώντας έτσι κενά τα οποία πρέπει να καλυφθούν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της RealNews της Κυριακής, από τη μία η σειρά Φλόγα και Άνεμος με την ιστορία του Παπανδρέου και της Κυβέλης ολοκληρώνεται σε 12 επεισόδια μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου αφήνοντας τη βραδινή ζώνη του Σαββάτου χωρίς πρόγραμμα. Από την άλλη το «Μια νύχτα του Αυγούστου», το οποίο καλύπτει τη βραδινή ζώνη της Κυριακής, προβάλει το τελευταίο του επεισόδιο στις 18 Δεκεμβρίου.

Όσο για τις επόμενες σειρές της ΕΡΤ, μπορεί η σειρά «Η Παραλία» με τη Δανάη Μιχαλάκη να έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα, ωστόσο η πρεμιέρα της δεν αναμένεται να γίνει πριν τα μέσα Ιανουαρίου ενώ μπορεί να γίνει και προς το τέλος του πρώτου μήνα του 2023. Ανάλογος είναι και ο προγραμματισμός για τη σειρά «Πτώση» και τη μίνι σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς».

ΕΡΤ: Ανακατατάξεις και στα τηλεπαιχνίδια

Την ίδια ώρα, στην κρατική τηλεόρασης αλλαγές αναμένονται στα 3 τηλεπαιχνίδια που προβάλλονται από τα κανάλια της τόσο σε ώρες όσο και σε ημέρες προβολής.

Ο «Αδύναμος κρίκος» ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα ζητούμενα. Οι σκέψεις για το πρόγραμμα με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος είναι να μεταφερθεί από το καθημερινό πρόγραμμα στο Σαββατοκύριακο.

Την αντικατάσταση του «αδύναμου κρίκου» αναμένεται να κάνει το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο και είχε μέχρι στιγμής ικανοποιητικές επιδώσεις στην τηλεθέαση.

Το άλλο σενάριο φέρνει το «Δες και Βρες» με τον Νίκο Κουρή ως αντικατάσταση το οποίο ωστόσο έχει σταματήσει γυρίσματα λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με την εταιρία παραγωγής.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor all star: Ανατροπή με την πρεμιέρα – Τότε θα γίνει τελικά

STAR: Σε απόγνωση με το Asia Express – Τι έχει συμβεί

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σφαγή Λευτέρη – Παντελή – Συνάντηση φωτιά στο αεροδρόμιο