Ο Έρωτας Φυγάς, η σειρά που γνωρίσαμε μέσω της συχνότητας του OPEN, αλλά δυστυχώς είχε άδοξο τέλος αφού η συνεργασία με τον εν λόγω σταθμό διακόπηκε μάλλον «ατυχώς», ακόμα δεν είναι βέβαιο πού ακριβώς θα καταλήξει.

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη σειρά σταμάτησε να προβάλλεται από τον σταθμό της Παιανίας όταν η εταιρία παραγωγής που την είχε αναλάβει, ενημέρωσε με e-mail τους συντελεστές ότι τα γυρίσματα διακόπτονται λόγω μη επίτευξης συμφωνίας με το κανάλι.

Λόγω του ότι η σειρά είχε ιδιαίτερα ψηλά ποσοστά τηλεθέασης υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από σταθμούς που την ήθελαν στο πρόγραμμά τους. Ακούστηκε όμως, κάτι που επιβεβαίωσε ο σεναριογράφος της σειράς, Δημήτρης Αποστόλου, ότι θα επανέλθει από τη συχνότητα τουΑΝΤ1.

Όπως όμως φαίνεται, οι τηλεθεατές της δραματικής σειράς εποχής, θα πρέπει μάλλον να περιμένουν μέχρι την προβολή της λόγω του ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην εταιρία παραγωγής και το κανάλι του ΑΝΤ1 δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Αυτό που φαίνεται να κρατάει πίσω την επίτευξη της συμφωνίας, είναι το υψηλό κόστος της σειράς -πρόκειται για μια εξαιρετικά μεγάλη παραγωγή.

Αν το συγκεκριμένο σενάριο συνεχιστεί, θα υπάρξουν κι επιπλέον προβλήματα μιας και ήδη μία ηθοποιός έχει αποχωρήσει αφού ήθελε να προχωρήσει στα σχέδιά της που δεν ήταν άλλο, από το θέατρο.

Σε αυτές τις εποχές που οι δουλειές είναι με το σταγονόμετρο, όλοι όσοι παίρνουν μέρος σε παραγωγές με ατυχές τέλος, θα πρέπει να έχουν γρήγορα αντανακλαστικά μιας και οι δουλειές σπανίζουν!

 

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε τα όσα αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης