Η Μάγισσα, η σειρά του ΑΝΤ1 που έχει καθηλώσει το κοινό, επιστρέφει την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου και οι εξελίξεις θα είναι πραγματικά συναρπαστικές αφού όπως θα δούμε η Θεοφανώ θα λερώσει τα χέρια της με αίμα ενώ η Γερακίνα, εγκαταλείπει τον Σπήλιο, αφού δεν θέλει το παιδί που περιμένει να μεγαλώσει με την καταραμένη οικογένεια των Γερακάρηδων.

Η διαμάχη του Μάρκου με τον Μιχαήλ έχει διχάσει την οικογένεια των Λασκαρέων. Τελικά θα επικρατήσει η λογική και θα δοθεί ένα τέλος στη διαμάχη πατέρα και γιου που παραλίγο να τα τινάξει όλα στον αέρα. Καθώς όμως οι πληγές είναι ακόμα ανοιχτές σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, θα χρειαστεί χρόνος για να έρθει η ηρεμία στον πύργο.

Παράλληλα ο Σπήλιος μεταβαίνει εσπευσμένα στην Αρεόπολη και εκεί η Κυπριανή παίρνει μία απόφαση που θα φέρει στους Γερακάρηδες καινούριες φουρτούνες τις οποίες όπως θα αποδειχτεί, δεν είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν.

Η Κυπριανή επιστρέφει στον πύργο των Γερακάρηδων οδηγώντας την Γερακίνα σε μία απρόσμενη απόφαση. Η σύζυγος του Σπήλιου αποφασίζει να φύγει μακριά για να φέρει στον κόσμο το παιδί που περιμένει μόνη της και να το μεγαλώσει σε ήρεμο περιβάλλον.

Η απόφαση της αυτή θα καταρρακώσει εκείνον ο οποίος είναι τρέλα ερωτευμένος μαζί της και δεν μπορεί να σκεφτεί στιγμή τη ζωή του μακριά της. Εκείνη όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχει αναθεωρήσει πολλές από τις απόψεις της.

Ο θάνατος του γιου της την λύγισε και την έφερε αντιμέτωπη με την σκληρότητα και τα λάθη των Γερακάρηδων, που έχουν στοιχειώσει τη ζωή τους. Γι’ αυτό και δεν θέλει αυτή η αθώα ψυχή που θα έρθει στον κόσμο να μεγαλώσει μέσα σε αυτή την καταραμένη οικογένεια.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Η Δωροθέα ανακαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Σίμου

H Veronika Rajek ποζάρει σε Supercars και το TikTok κατεβάζει ρολά

Το ναυάγιο: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δίνει spoilers που θα συζητηθούν