Μετά από σχεδόν ένα μήνα από την ανακοίνωση για την πρόωρη διακοπή της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς και τα «σενάρια» που ακούγονται για το μέλλον της, ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στο Facebook πού θα καταλήξει η δραματική παραγωγή.

Αρκετό καιρό τώρα ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά, ενώ σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τα όσα έγιναν και για το γεγονός ότι αναγκάζονται μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν να μείνουν χωρίς δουλειά.

Ωστόσο ο σεναριογράφος όλο αυτό το διάστημα δεν εμφανίστηκε πουθενά και δεν μίλησε σε κανέναν αφού γνώριζε πως θα πρέπει όλα να τελειώσουν πριν πει τα όσα γνωρίζει.

 

«Καλό παιδί ορφανό δεν μένει, λέει μια παροιμία του τόπου μου. Κάπως έτσι συνέβη και με το αγαπημένο αλλά και τόσο ταλαιπωρημένο παιδί μου (μας – πολλών όμως) τον Έρωτα Φυγά , που κατάφερε όχι μόνο να αγαπηθεί αλλά και να σηματοδοτήσει μια (πιθανώς, δεν ξέρω) παγκόσμια πρωτιά, μετακομίζοντας από το κανάλι προβολής του στη νέα φιλόξενη αγκαλιά του ΑΝΤ1!», γράφει ο Δημήτρης Αποστόλου.

«Αυτή τη φορά τελεσίδικα, χωρίς να’ ναι απλώς φήμες… Έτσι η ιστορία μας απλά πάτησε για λίγο ένα ελαφρύ pause για να play από μέσα Γενάρη ώστε να συνεχίσει το μπάρκο της στα αχαρτογράφητα νερά της φαντασίας του γραπτού, του ενθουσιασμού των υποκριτών της, στο μεράκι των δεκάδων «μαστόρων» πίσω απ’ τις κάμερες, στη ρότα της ίδιας της της μοίρας… Μια καλομοίρα που δείχνει να της χαμογελάει χωρίς δόντια αυτή τη φορά».

«Χαρά μεγάλη και απερίγραπτη δικαίωση που καταφέραμε να γίνουμε πιονέροι νέων τηλεοπτικών ηθών, γιατί έστω και από ένα μικρό τηλεοπτικό μετερίζι αγαπηθήκαμε και συνδεθήκαμε με τόσο κόσμο, όχι γιατί κομίσαμε νέας γλαύκας στο είδος, αλλά γιατί όλοι σ ότι κάναμε από όποιο πόστο, ήμασταν τίμιοι σοβαροί ενθουσιώδεις με πλήρη άγνοια κινδύνου και με απύθμενα κουράγια και αντοχές!

Και νοιώθω ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση (σε κόντρα διαφόρων ανυπόστατων και άκυρων που γράφονται), αφού ειδικά φέτος η σειρά σεναριακά περπατάει τα πιο πολλά της χιλιόμετρα με ελληνικά παπούτσια, κρατώντας απλά ένα μικρό μονοπάτι απ’ το πρωτότυπο format…

Ένας «έρωτας» λοιπόν made in Greece που αποδεικνύει ότι δεν υπολειπόμαστε σε παραμύθι και ρεαλισμό απ’ τα πανάκριβα προϊόντα της μη φίλης γείτονας χώρας και τεκμηριώνει ότι δεν υστερούμε σε ταλέντο στους «ζωγράφους» της εικόνας, της αναπαράστασης και της γλώσσας , και που επιβραβεύτηκε φέτος από το κοινό με ακόμα μεγαλύτερη τηλεθέαση», συνεχίζει ο Δημήτρης Αποστόλου.

«Eνας «φυγάς» που ασφαλής πλέον χωρίς ορατούς και αόρατους διώκτες, θα συνεχίσει να ονειρεύεται, να «ξεφεύγει» αφού μπορεί, να φωτίζει αγάπες που δικαιώνονται, να ευλογεί αγώνες και θυσίες που καθαγιάζονται, να αναδείξει ανθρώπους που μεταμορφώνονται και να ξεδιπλώσει ιστορίες που έχουμε ξανακούσει, γιατί ξεπήδησαν απ’ το δικό μας DNA!

Και ας «ζουν» αυτοί οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους σε μια ιστορική περίοδο (τη καθοριστικότερη για την σύγχρονη ιστορία μας) που δεν τη προλάβαμε οι περισσότεροι και όσοι τη βίωσαν θέλουν να τη ξεχάσουν…

Καλορίζικοι λοιπόν, καλό ποδαρικό να κάνουμε στο νέο σπίτι μας… Με τη ευχή να τιμήσουμε και να τιμηθούμε…#ErotasFygas #ant1tv».

Έρωτας Φυγάς: Δείτε την ανάρτηση

 

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Ανατροπή με την Δέσποινα-Έτσι θα βγάλει διαζύγιο-Ο Αντρέας σε κίνδυνο!

Πού ζουν οι αγαπημένοι μας οδηγοί F1; 7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1

Η Γη της Ελιάς: Όλοι εναντίον της Αμαλίας- Ο Ισίδωρος την αποτελειώνει και τη διώχνει από τη ζωή του!