Με ένα λιτό εσωτερικό email από την εταιρεία παραγωγής «Αργοναύτες», οι συντελεστές της καθημερινής σειράς του ΟΡΕΝ «Έρωτας φυγάς» ενημερώθηκαν για την άμεση ολοκλήρωσή της στο 110ο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 29 Φεβρουαρίου.

Οι λόγοι οικονομικοί. Αρκετές φορές είχαν προκύψει προβλήματα μεταξύ του ΟΡΕΝ και της εταιρείας παραγωγής. Μάλιστα, μετά το τέλος της περσινής σεζόν, δεν ήταν ξεκάθαρο αν η σειρά θα συνεχίσει στο ίδιο κανάλι και υπήρξαν συζητήσεις και με άλλους σταθμούς (ALPHA, ΑΝΤ 1, MEGA, STAR) προκειμένου να εντάξουν το προϊόν στο πρόγραμμά τους.

Τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και έτσι η σειρά συνέχισε να προβάλλεται για δεύτερη σεζόν από το Ανοιχτό Κανάλι. Όχι μόνο παρέμεινε στο ΟΡΕΝ αλλά «μετακόμισε» στη ζώνη των 20.00, κίνηση που αποδείχτηκε ματ, αφού σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις καταφέρνοντας μάλιστα ένα μεγάλο πλήγμα στον «Παράδεισο των κυριών» του ΑLPHAπου παίζει απέναντι.

Παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφερε να ανακάμψει εμπορικά, όσον αφορά τα έσοδα από τις διαφημίσεις καθώς το κόστος της είναι μεγάλο. Το καμπανάκι του κινδύνου είχε ηχήσει
Παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε το προηγούμενο καλοκαίρι από τα κανάλια, η μετακόμιση τη παραγωγής δεν μπορεί να συμβεί τρεις μήνες πριν τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής περιόδου καθώς ό,τι μπάτζετ διέθετε το κάθε κανάλι για τη δημιουργία προγράμματος έχει δοθεί.

Ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο –με μικρές πιθανότητες- ένας τρίτος κύκλος της σειράς να βγει στον «αέρα» το επόμενο φθινόπωρο από άλλο σταθμό. Η εταιρεία παραγωγής έχει χτυπήσει την πόρτα δύο καναλιών για να αποκτήσουν τη σειρά. Αλλώστε στον αρχικό σχεδιασμό υπήρχε η πρόθεση και τρίτου κύκλου, αλλά πλέον όλα είναι στον αέρα.

Επιπλέον θα πρέπει να συμφωνήσουν οι περισσότεροι εκ των βασικών συντελεστών της σειράς που πλέον αποδεσμεύονται. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου έχει σκοπό να γράψει ένα φινάλε που θα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνέχειας των βασικών ιστοριών.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ερωτεύεται παράφορα-Τι κρύβει ο μυστηριώδης Τζον Μακρίδης;

Φόρμουλα1: Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Φερνάντο Αλόνσο φόρο τιμής στον Μικαέλ Σουμάχερ

Παγιδευμένοι: Τέλος Αγγελική και Σταύρος-Ο λόγος που τον χωρίζει σοκάρει!