Η Ελεονώρα Μελέτη υπογράφει τη μετάφραση του έργου «Τέλειοι Ξένοι» που θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο «Αθηνά» στις 20 Οκτωβρίου.

Το έργο ακολουθεί μία παρέα φίλων που αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι παραδίδοντας τα κινητά τους τηλέφωνα, και έχει γίνει ταινία στην Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα.

Η παρουσιάστρια του MEGA, και ο σύντροφος της, θεατρικός επιχειρηματίας, Θοδωρής Μαροσούλης έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη και μίλησαν τόσο για το θεατρικό το οποίο πρόκειται να ανέβει και που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά αλλά και για τα προσωπικά τους. Η παρουσιάστρια, χείμαρρος όπως πάντα, δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο ενώ μίλησε και για τον γάμο και τη βάφτιση που ακόμα δεν έγινε αλλά και για τα όσα κατηγορήθηκε στο παρελθόν.

Η ίδια απαντά στην ερώτηση γιατί προσπάθησαν να την «πουλήσουν» για κάτι που δεν ήταν, προφανώς αναφερόμενη στη εποχή που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1.

Αυτό δεν την  ενόχλησε τόσο όπως λέει και το είχαν καταλάβει και τα στελέχη. Ήξεραν ότι ήταν αγρίμι κι όχι πρόβατο. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η απρόκλητη επίθεση που δεχόταν κάτι που ένιωσε και με την Μαλέσκου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς, αν δεν το ζήσει.

Επιπλέον η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει ότι αυτή η συμπεριφορά είχε επιπτώσεις και στην υγεία της αφού αρρώστησε και νοσηλεύτηκε. Ήταν στο νοσοκομείο και συνέχισαν να την χτυπούν όμως όπως αποκάλυψε, αυτό το άφησε πίσω της αλλά το τραύμα έμεινε και δεν θα ήθελε να συμβεί ξανά.

 

Όλες οι ειδήσεις

Love Island: Αυτό είναι το μυστικό σχέδιο της παραγωγής για τους παίκτες

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Προσοχή! Μπορεί να βρεθούν χιλιάδες δικαιούχοι εκτός συστήματος!

Πάνος Βλάχος: Αυτή είναι η γνώμη του για τους αστυνομικούς «Εκτός Υπηρεσίας»