Πολυτάλαντος ερμηνευτής και τραγουδοποιός ο Πάνος Βλάχος ειναι ένας καλλιτέχνης της νέας γενιάς με σταθερή πορεία και μεγάλη γκάμα ρόλων, τους οποίους επιλέγει με συνέπεια ως απάντηση στα δρώμενα της εποχής. Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του με την κωμική σειρά «Εκτός υπηρεσίας» του ΑΝΤ1, όπου υποδύεται έναν αστυνομικό, μιλά για τα σημεία των καιρών όσο και για την προσωπική του διαδρομή σε κυριακάτικη εφημερίδα. Αποφασισμένος και πλήρως συνειδητοποιημένος για τη διαδρομή που επιθυμεί να χαράξει καλλιτεχνικά, αρνείται νο τροφοδοτήσει το παιχνίδι της δημοσιότητας και κλείνει την πόρτα όσον αφορά την προσωπική του ζωή.
Ποια είναι όμως η γνώμη του για τους αστυνομικούς;

Όπως λέει, στόχος της καλλιτεχνικής του αγκαλιάς είναι ο άνθρωπος, όχι η στολή που φορά και το επάγγελμά του. Ο άνθρωπος πίσω από κάθε στολή μπορεί να είναι ικανός για το καλύτερα, για τη μεγαλύτερη ομορφιά αλλά και για τη μεγαλύτερα ασχήμια. Το επάγγελμα αυτό το σέβεται αλλά έχει πάρει κάποιες προεκτάσεις γιατί έχει γίνει όργανο εξουσιαστικής πολιτικής η οποία έχει κυβερνητικές προεκτάσεις.» όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος δεν είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η Αστυνομία πρέπει να καταργηθεί ή να απομακρυνθεί. «Απλά πρέπει να υπάρξει ένα νέο κοινωνικά συμβόλαιο μεταξύ Αστυνομίας κράτους και των πολιτών. Επειδή εγώ είμαι καλλιτέχνης και όχι πολιτικός το μόνο που μπορώ νο κάνω είναι να ξεγυμνώσω την πραγματικότητα και να δείξω τον άνθρωπο κάτω από ταν όλη κατάσταση και να κάνω χιούμορ με την πληγή» λέει καταλήγοντας ο ηθοποιός.

 

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Μπακοδήμου: Θα καταφέρει να κρατήσει τον κόσμο του Σαββατοκύριακου;

Άκης Πετρετζίκης: Για δεύτερη φορά μπαμπάς – Η ανακοίνωση της γέννησης της κόρης του

Η γη της ελιάς: Αυτό θα είναι το μέλλον του Κωνσταντίνου