Η Ιωάννα Μαλέσκου ήρθε στην Αθήνα πριν δύο χρόνια όταν ο ΣΚΑΪ επένδυσε πραγματικά στο νέο και άφθαρτο πρόσωπό της. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν ούτε όπως το κανάλι ήθελε, αλλά ούτε και όπως το σχεδίαζε η πανέμορφη εκπαιδευτικός.

Το προγούμενο χρονικό διάστημα ακούστηκαν πολλά για τα μεταγραφικά σενάρια που την αφορούσαν αναφορικά με ποιο τηλεοπτικό σταθμό θα συνάψει εντέλει συμφωνία. Τίποτα όμως από όσα ακούστηκαν δεν ίσχυσε τελικά.

Τα κανάλια που είχαν ακουστεί όπως το Open και το Star δεν επιβεβαίωσαν τίποτα ενώ στο τραπέζι είχε πέσει και το κανάλι της ΕΡΤ. Κανένα όμως από τα τηλεοπτικά projects που υπήρχαν, δεν κάλυψε την Ιωάννα Μαλέσκου.

Έπειτα ήρθαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα που «έσφαξαν» με το γάντι την παρουσιάστρια.

«Τι να πω… Το κοριτσάκι αυτό, δεν ξέρω… Καλό είναι όλοι οι άνθρωποι να τακτοποιούνται σε αυτή τη δουλειά κλπ. Από την άλλη πλευρά, η ματαιοδοξία είναι και αμάρτημα και ασθένεια. Τι να πω… Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά. Δασκάλα δεν είναι; Τι ωραία σε ένα σχολείο με τα παιδάκια, με πέντε μήνες διακοπές το χρόνο, τι θέλει και παιδεύεται;» είπε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Από αυτά που ξέρω από τους συνεργάτες της και από αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση, νομίζω δίκαια είναι εκτός τηλεόρασης» τόνισε ο δημοσιογράφος του ALPHA.

Σήμερα (7/9) ήρθε και η δήλωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή η οποία είπε πως μίλησε με την πρώην παρουσιάστρια μέσω μηνυμάτων και δεν θα ήθελε να βγει πουθενά γιατί, προς το παρόν, θέλει να αποτραβηχτεί.

Να αποτραβηχτεί αναρωτιόμαστε εμείς ή την αποτράβηξαν;

 
Και μπορεί οι κακές γλώσσες να λέγανε ότι στον σταθμό του Φαλήρου το κλίμα μεταξύ της παρουσιάστριας και των στελεχών του καναλιού δεν ήταν και οι καλύτερες, εκείνη όμως δεν άφησε κανένα υπονοούμενο.

Μάλιστα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend είπε ότι ο τρόπος που έκλεισε ο κύκλος την γεμίζει χαρά!

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Πρώην παίκτρια χορεύει μπαλέτο με σέξι μπικίνι!

Δανάη Μιχελάκη: Ακατάλληλο trailer από τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτές οι σκηνές θα καθηλώσουν!