Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται σε διακοπές αλλά το Trailer της εκπομπής της Mega Καλημέρα, είναι από σήμερα (9/8) στον αέρα του σταθμού!

Την πρώτη της απώλεια για τη νέα σεζόν μετράει ήδη το «MEGA καλημέρα» και προσωπικά η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα αναγκαστεί να αποχαιρετήσει τη φίλη και κουμπάρα της Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η ίδια η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στο κανάλι ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει του χρόνου στην εκπομπή για απολύτως προσωπικούς λόγους, αφού δυσκολεύτηκε πολύ να συνδυάσει τα σκληρά ωράρια μιας καθημερινής πρωινής εκπομπής με τις απαιτήσεις που εχει η φροντίδα των δύο μικρών παιδιών της.

‘Ετσι, σκέφτεται να κάνει κάτι πιο χαλαρό και μελετά το ενδεχόμενο κάποιου κόνσεπτ που Θα έχει σχέση με την ιταλική κουζίνα, την οποία και γνωρίζει πολύ καλά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η εκπομπή μαγειρικής που παρουσίαζε στο ΥουΤυbe σημείωνε μεγάλη επιτυχία. Πάντως, οι δύο άντρες συνοδοιπόροι της Ελεονώρας, δηλαδή ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας, θα συνεχίσουν κανονικά να λένε «MEGA καλημέρα» και την επόμενη σεζόν, οπότε η συνταγή δεν πρόκειται να αλλάξει… Τουλάχιστον όχι ριζικά.

Και μπορεί η φίλη και κουμπάρα της Φλορίντα Πετρουτσέλι να αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή, ωστόσο ο Κώστας Τσουρός, ο Θανάσης Πάτρας και η καινούρια προσθήκη στην εκπομπή, δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη θα βρίσκονται στο πλευρό της!

Το πάνελ της εκπομπής δεν θα είναι ιδιαίτερα ανανεωμένο αλλά αφού η ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, η σύνθεση θα είναι αυτή μιας και την προηγούμενη σεζόν το MEGA, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένο από την πορεία της εκπομπής από άποψη τηλεθέασης.