Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε σήμερα (5/4) στην εκπομπή της MEGA Καλημέρα όλη την  αλήθεια (;) γύρω από το πρόωρο τέλος που αποκαλύφθηκε ήδη από χτες (4/4) από τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη και την εκπομπή Πρωινό Σου Σου.

Την πάσα μάλιστα για την αποκάλυψη την έδωσε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής λέγοντας πως από τα Χριστούγεννα είχε την πληροφορία ότι έγινε μία προσέγγιση στην παρουσιάστρια να κατέβει στις ευρωεκλογές. Με την ίδια να λέει «να κατέβει ή να ανέβει». Έπειτα ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: «Να κατέβει μαντάμ. Και ότι την 1η Μαΐου η εκπομπή ολοκληρώνεται αφού είναι το σημείο αναφοράς για όσους κατέβουν στις ευρωεκλογές. Τι συμβαίνει;»

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είπε: « Εγώ δε θα σε αδειάσω σε καμία περίπτωση. Το ρεπορτάζ σου έχει βάση. Εν καιρώ θα σου απαντήσω για τις ευρωεκλογές. Χθες, με απόφαση του σταθμού που μας επικοινωνήθηκε σε πολύ ωραίο κλίμα σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, μας ανακοινώθηκε ότι για φέτος ολοκληρώνεται η εκπομπή την 1η Μαϊου, λόγω των απαιτήσεων των ευρωεκλογών.

Αυτή είναι κατά λέξη η πρόταση που μας μεταφέρθηκε από τον κύριο Κώστα Σούσουλα, τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού. Και με την ίδια ακριβώς συνέπεια σάς τη μεταφέρουμε κι εμείς σε εσάς τους τηλεθεατές και στους εκλεκτούς συνάδελφους για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει και τι πρόκειται να συμβεί» τόνισε.

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε όσα είπε