Ο Δημοσθένης φτάνει στα άκρα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς για να αναγκάσει την Ασπασία να γυρίσει κοντά του. Εκείνη όμως το μόνο που θέλει είναι να κερδίσει ξανά τη χαμένη της αξιοπρέπεια. Και θα πάρει το αίμα της πίσω στη δικαστική αίθουσα σύμφωνα με το Τηλέραμα!
Ο Δημοσθένης σκαρφίστηκε απίστευτα κόλπα για να υποχρεώσει τη γυναίκα του να επιστρέψει κοντά του. Μάταια όμως… Η Ασπασία όρθωσε πλέον το ανάστημά της! Ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν με την Ξένια και το μωρό της, αποφάσισε να εκδικηθεί τον πρώην της, να πάρει το αίμα της πίσω.

Για την καταπίεση και τα ξεσπάσματά του, για το ότι έτρεχε να ικανοποιήσει κάθε του καπρίτσιο, ακόμα και να αφήσει στην άκρη τα όνειρά της ώστε να αφιερωθεί πλήρως σε εκείνον και στα παιδιά τους. Γι’ αυτό δυστυχώς έμεινε εντελώς ξεκρέμαστη οικονομικά. Τώρα όμως είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει όσα δικαιωματικά της ανήκουν, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει κοντά του για λόγους επιβίωσης. Θέλει οπωσδήποτε να σταθεί στα πόδια της χωρίς να τον έχει πια ανάγκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, όταν βρεθούν ανrιμέτωποι στην αίθουσα του δικαστηρίου για την εκδίκαση του διαζυγίου τους, η Ασπασία κατορθώνει να κερδίσει με το σπαθί της το… ένα τρίτο της περιουσίας του Δημοσθένη. Και φυσικά αυτός χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα έτρωγε τέτοιο «χαστούκι» από την πάλαι ποτέ υποταγμένη γυναίκα του. Η Ασπασία θα νιώσει επιτέλους σιγουριά. Ο Δημοσθένης, από την άλλη, συνεχίζει να την ικετεύει να γυρίσει κοντά του. ‘Ολα τα ενδεχόμενα πάντως παραμένουν ανοιχτά, αφού θα έχει πλέον κυταλαγιάσει η πίκρα από όσα υπέστη η Ασπασία.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Τα νέα της Formula 1 σε 5 λεπτά

Famagusta: Επιστρέφει και καθηλώνει- Αλλαγή στην ώρα προβολής