Πρόωρο τέλος θα έχει το “Mega Καλημέρα” με την Ελεονώρα Μελέτη σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου”.

Ο ίδιος τόνισε πως οι συνεργάτες της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη ενημερώθηκαν σήμερα Πέμπτη για την εξέλιξη από τον Κώστα Σούσουλα, τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού που τους ενημέρωσε ότι λίγο πριν από το Πάσχα θα σταματήσει η προβολή της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη, αποφασίστηκε από κοινού να σταματήσει η εκπομπή καθώς η αντιπρόταση ήταν να μειωθεί ακόμα περισσότερο σε διάρκεια μετά το Πάσχα λόγω των Ευρωεκλογών.

«Έπρεπε να γίνει η εκπομπή ακόμα μικρότερη οπότε αποφάσισαν οι δύο πλευρές πως είναι καλύτερο να μην προβάλλεται καθόλου. Δεν επιβεβαιώνεται αν η εκπομπή θα επανέλθει τη νέα τηλεοπτική σεζόν».

«Η σχέση παραμένει άκρως αρμονική. Υψηλόβαθμα στελέχη του Mega βλέπουν την Ελεονώρα Μελέτη ως την επικρατέστερη για τη ζώνη 10-1. Υπάρχει ακόμα στο τραπέζι η βραδινή εκπομπή. Γνωρίζω ότι και η πλευρά της Ελεονώρας Μελέτη δεν το απορρίπτει αλλά είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα» ανέφερε.

Η παρουσιάστρια αναμένεται να ενημερώσει αύριο το τηλεοπτικό κοινό ότι η εκπομπή “Mega Καλημέρα” θα ρίξει πρόωρα αυλαία λίγο πριν το Πάσχα.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν η εκπομπή θα επιστρέψει την ερχόμενη χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αφού οι διαπραγματεύσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη…

Ελεονώρα Μελέτη: Όλες οι εξελίξεις