Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του MEGA, Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο περιοδικό Instyle και την Ειρήνη Ζουρνατζή για το #metoo και τη δική της εμπειρία ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι κανείς δεν βρέθηκε να προχωρήσει σε καταγγελία από το χώρο της τηλεόρασης.

Η πολυπράγμων παρουσιάστρια που έχει προχωρήσει και σε συγγραφή βιβλίου ενώ ασχολείται και με τις μεταφράσεις, είπε ότι  από τη showbίz, δεν έχουν γίνει ακόμα αποκαλύψεις από τον χώρο της τηλεόρασης και της μουσικής. Αν δεν ανοίξουν στόματα, δεν μπορείς να αποσπάσεις πληροφορίες. Επίσης, η τηλεόραση έχει ένα μεγαλο πρόβλημα: πού θα καταγγείλει τον εαυτό της; Δυστυχώς, μόνο στο θέατρο άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Ωστόσο όπως είπε, το τοπίο, γύρω από το ευρύτερο φαινόμενο παραμένει ακόμα λίγο θολό γιατί αν κάποια γεγονότα δεν είναι αυταπόδεικτα, το πρόβλημα γίνεται δυσκολότερο. Ο κόσμος φοβάται. Υπάρχουν φυσικά πολλές συμπεριφορές [πυ είναι ενδεχομένως μηνύσιμες. Δεν είναι μόνο ο βιασμός και η σεξουαλική παρενόχληση. Σε αυτό το σημείο όμως η εξέλιξη αυτής της διαδικασίας μπορεί να σε κάνει από θύμα, θύτη και ο κακοποιητής να σε καταγγείλει για συκοφαντική δυσφήμιση.
Η ίδια τονίζει ότι τα Μέσα πρέπει να προστατεύσουν κάθε εργαζόμενο ατιό τέτοιες καταστάσεις θέτοντας ουσιαστικότερα πλαίσια. Αν όμως θύτης είναι ο εργοδότης; Γι αυτό κατά τη γνώμη της, αυτό το φαινόμενο, οι συνέπειες και οι λύσεις που πρέτιει να δοθούν χαρακτηρίζονται από μια θαμπάδα και ένα ευρύ φάσμα, που ίσως γίνεται και χαοτικό.

 

Ελεονώρα Μελέτη: Ο λόγος που η τηλεόραση δεν… καταγγέλλει!

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον του Λυκούργου – Ο Παρτσαλάκης δίνει spoiler

Ιαπωνικό GP : H Jessica Michibata έμεινε αξέχαστη με τα κλάματα της

Big Brother: Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει με παραγωγή Κοκλώνη