Η σειρά «Η γη της ελιάς» που προβάλλεται από το Mega Channel, μπαίνει στην 3η της σεζόν φέτος και ο Γιώργος Παρτσαλάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» αναφέρει στο μέλλον του Λυκούργου, τον οποίο υποδύεται.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο έμπειρος ηθοποιός ρωτήθηκε για το «πώς τον βρίσκει η νέα τηλεοπτική σεζόν και τι μπορεί να αποκαλύψει για τη συνέχεια της σειράς», για να απαντήσει:

«Ειλικρινά είναι τρομακτική δύσκολο αυτό που θα μου συμβεί. Ο Λυκούργος φαίνεται ότι είναι έντιμος, ότι υπερασπίζεται τους πάντες ξκαι τα πάντα και πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να φθαρεί και να εκπέσει αυτός ο ήρωας. Το λέω δημόσια αυτό για να το ακούσει η Βάνα. Βεβαίως υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα: η Χάιδω την οποία αγαπάει βαθιά, έχεθι κάνει δύο δολοφονίες και κάποια στιγμή εκείνος θα τις πληροφορηθεί. Μετά θα βρεθεί αντιμέτωπος με το παρελθόν του γαμπρού του. Αυτά θα είναι δύο μεγάλα χτυπήματα για τον Λυκούργου. Είμαι πολύ περίεργος να δω πραγματικά πώς θα το αντιμετωπίσει η Βάνια και πώς θα κληθώ να τα αντιμετωπίσω κι εγώ. Γιατί εμείς συμπάσχουμε με αυτούς του ήρωες».

Η της ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σάκης Τανιμανίδης: «Τέλος» προς το παρόν από τον ANT1

Νίνο: Μπαίνει ξανά σε reality – Εκει θα τον δούμε

Ο Άρης βρήκε νέο Καμαρά – Ο Μορόν είναι «μαγικός» φορ – Ο Ζαμόρα δεν είναι για την Καλαμάτα!